May 092011
 

Aku rasalah mesti lepas ni Lady Gaga akan muncul dengan fesyen rambut camni. Dia kan suka gaya yang gila-gila macam gaya helikopter ni.. hehehe

gaya rambut helikopter lady gaga


P/s: Pakai tudung kan lagi manis :)
(Visited 82 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Gwiyomi Dari Guru Sekolah Kebangsaan Seksyen 24

Comments

  1. MDHAFiZ.NET says:

    pelik benar pesyen sekarang nih…aduyai..rasa nak pecah perut gelak… :)

  2. Park Air says:

    Ok la tu kalu cuaca panas boleh tolong kipas kan.

  3. INA says:

    Suka kenyataan yang bawah sekali tu. Hehe

  4. rox says:

    hahaha…kalau traffic jam boleh terbang

    Highest Paying Affiliate Programs

  5. nuriz says:

    hehe kalah lady gaga ler, pasni mesti dia nak tiru gak

  6. Saya antara pembaca tegar blog dari Msia… terus terang kata… saya minat blog awak… walaupun nampak cam simple.. idea awak memang menarik… tahniah :)


LIKE KAMI DI FACEBOOK