May 092011
 

Cuba ar buat gini kalau korang rasa jawapan korang dalam exam banyak yang melalut ke laut. hehehe.. cute pulak aku tengok kertas jawapan ni. Mesti budak tu pun cute gak macam aku. #kbai

cara mintak dapat markah lebih exam periksa


P/s: “Cikgu, cikgu tak suka panda ke? Kalau tak suka nanti saya lukis kucing plak. Mesti boleh dapat markah lebih.”
(Visited 32 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Lain kali jangan nak bising dengan motor buruk tu. Kan dah terbakar!

Comments

  1. lina says:

    comel je.. nak try lah nnty.. haha

  2. INA says:

    Hahahha comel!!!

  3. sweet says:

    fit punye ke lukisan tu? ada watermark

  4. fiezah91 says:

    hahaha.. ada lak gitu nak dt markah lebih.ngeee

  5. hehe.. nak buat macam nie la juga kat lecturer nnti.. confem dpt markah baek punye.. huhu

  6. rina eurina says:

    hahaha.. sungguh cute!!

  7. hamzah says:

    seyes lawak.. hahahaha

  8. sesegar says:

    jimmimbitmit budk sekarang ni.HAHA

  9. akubiomed says:

    Ada ker patut lukis Panda. Lain kali lukis gambat Teddy Bear baru dapat markah kesian :-)

  10. haha ingat cikgu boleh terdiam dan menurut perintah mcm iklan panda cheese tu ke xD

  11. nuriz says:

    pandai nak bodekk yeeee

  12. titan says:

    hehe..kalau aku cikgu, aku bagi markah full nih. hehe..

  13. zik says:

    kesian aku tengok dia buat macam tuh…. tapi kalau aku… markah tetap markah… huhu

  14. raihana rahman says:

    comey betul. sempat lg melukis lukis time exam. hihi. terbyg bdk dlm citer cj7 ble tgok krts exam tu.

  15. fitri says:

    percayalah..dah masuk u pon ade lagik orang buat mcm tu..huhu

  16. Hans says:

    jawapan cikgu tu terbaik
    hahahahaha


LIKE KAMI DI FACEBOOK