May 192011
 

Aku tak kisah kalau alat mainan ni sebut mama atau papa. Tapi yang aku kesahnya, boleh dia gi sebut mazerfaker, phaking dan perkataan yang sewaktu dengannya. OHMYDIN!!!



Nasib baik budak-budak tak boleh taip secepat tu. Kalau tak, memang rosak akal depa … adeh…

P/s: Kalau korang tak nak tambah dosa mencarut, boleh beli mainan ni untuk kurangkan ketagihan korang mencarut dalam sehari hehehe
(Visited 1 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Robot Transformers Optimus Prime Saiz Sebenar

Comments

  1. INA says:

    Fit, lame tak update, busy ke?

    Skang ni mainan pun dah pelik-pelik.

    1. FITRIHADI says:

      ermm lebih kurang camtu ar.. saja nak spend time dengan family.. dah lama tak rehat dan enjoy hidup ni.. asyik nganga depan laptop je.. hihi

      1. INA says:

        Haha bagus2. Teruskan usaha. Jadi anak yang soleh. Amin :)

  2. MDHAFiZ.NET says:

    aduyai…haha..kreatif betul mereka..mesti kuat imagine nih :)

    1. FITRIHADI says:

      haha kreatif terlebih ni..

  3. Kama Irahsa says:

    adui. xleh bla tul la. cmne la diorg bole terfikir nk buat benda alah ni. haha..

    1. FITRIHADI says:

      samada kebetulan atau memang diorang set camtu kat barang mainan tu.. entah le..

  4. haha asal benda yg tak elok ni kreatif aje dorang tu

    1. FITRIHADI says:

      kreatif tak bertempat haha

  5. matjoe says:

    macam2 toys skng!

  6. Rajdev says:

    Takde pakdehnye buat kay toy budak,buat la untuk adult tu ok gak pe ….hu2 otak ada ,xnak pakai

  7. akubiomed says:

    Fit nak tanya kenapa makin kurang entri bertulis? Banyak video upload sekarang.

    1. FITRIHADI says:

      entah.. dah malas nak menulis kot sebab takut nanti penulisan tu menyentuh sensitiviti orang lain.. kalau upload gambar dan video tak perlus risau.. janji dapat hiburkan orang :)


LIKE KAMI DI FACEBOOK