May 282011
 

Rasanya dah banyak kali aku terlihat, terpandang Tasha Shilla kat tali-besen. Tapi sebelum ni tak pernah lak aku ingat nama dan rupa dia.

 

Baru hari ni aku tergerak hati nak usya-usya dan mengenali sikit si empunya diri yang bernama Tasha Shilla ni. Cekikdaud!

 

Gambar image tasha shilla cantik seksi cun ayu
 

 

Lagi gambar Tasha Shilla di bawah.

Gambar image tasha shilla cantik seksi cun ayu
 

 

Gambar image tasha shilla cantik seksi cun ayu
 

 

Gambar image tasha shilla cantik seksi cun ayu
 

 

 

Gambar image tasha shilla cantik seksi cun ayu
 

 

 

Gambar image tasha shilla cantik seksi cun ayu
 

 

 

Gambar image tasha shilla cantik seksi cun ayu
 

 

 

Gambar image tasha shilla cantik seksi cun ayu
 

 

 

Gambar image tasha shilla cantik seksi cun ayu
 

 

 

Gambar image tasha shilla cantik seksi cun ayu
 

 

P/s: Semoga Tasha Shilla ni sentiasa success dalam bidang seni

Comments

  1. fina fento says:

    Gambar ketiga last tu mcm org indon kan?

    1. FITRIHADI says:

      tak kisah ar indon ke africa je janji dia cantik hihi

  2. nana says:

    xknl ahh dier lblakon dlm citer aperr ekk

    1. FITRIHADI says:

      pernah tengok drama Gemilang yang ada Shahz Jaszle tu.. hah Tasha Shilla ni ar yang jadi minah jahat tu.. ingat tak??

  3. Chybee says:

    suka tengok dia. mata galak. hehe…berlakon pon best

  4. nuriz says:

    jgn tenung lama lama hehe
    sexy gilerr
    yg pertama cam anak patung

  5. akubiomed says:

    Gaya make up macam gaya orang seberang. Hebat transfomarsi yang di hasilkan

  6. angau says:

    cantik yer… Ciptaan-Nya

    1. abby rabiyah says:

      cntk ker…

  7. editor zs says:

    tak cantik pun. fake banyak. dalam 2 tahun lagi pasti akan lebih tak cantik. sure punya kalau jenis girl gini

  8. akukurangsiuman says:

    xcantik arr…

  9. jonas says:

    sorry dudes, pempuan ni tak cantik langsung. muka dia cam gampang air.