Apr 292011
 

Aku tau ramai budak universiti sekarang ni tengah tunggu nak praktikal. So aku nak share sikit video tempat praktikal yang memang power ar bagi aku. Syarikat ni akan tolong korang buat projek dengan jayanya dengan kata lain korang akan dapat A untuk subjek praktikal korang tu. Takkan dapat kosong punya… Tempat kerja lak bukan calang-calang tempat. Canggih kot tempat tu.

Dan yang paling bestnya syarikat tu bagi keta sebijik untuk pergi kerja. Perghhh terbaik ar. Kat Malaysia ada ke gini? Nan hadonya… Tunggu aku jadi bos dulu baru boleh kot. hehe!



P/: Kerja dalam bidang IT lumayan woo.. dalam bidang multimedia lagi ar.. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  19 Responses to “(Video) Tempat Praktikal IT Yang Gempak Siot | Siap Dapat Kereta Sebijik”

  1.  

    gempak ar..!! mmg berebut org nk praktikal kat sini. hehe

  2.  

    bidang akaun voleh join?hee

  3.  

    oh. saya lagi hebat lah kalau macam tu. waktu praktikal kat berjaya siap dapat drebar lagi yuuu..

    oke. shuttle van :P

  4.  

    xkan nak buat praktikal lain dr apa yg aku belajar..tp belajar it tu boleh belajar dr rumah…

  5.  

    hahhhah…
    as majikan bleh amik idea ni… menjaga kebajikan pekerja x kira praktikal atau x… hehhehe

  6.  

    saya minat IT…tgh tggu upu je ni…ehehe…doa2 la dapat…

  7.  

    hahaha..
    best betul..

  8.  

    Bagus jika ada majikan yang prihatin kepada graduan kerana jika tidak diberi peluang dan pengalaman bagaimana tenaga muda ini mengembeling tenaga dan ide baru kepada syarikat.

    Ini tidak menjadi graduan latihan industri sebagai kuli batak. Tugasan yang diberikan langsung tidak ada kaitan dengan pengajian yang diambil.

    Harap majikan yang bakal mengambil graduan untuk latihan industri lebih prihatin

  9.  

    IT memang best.hehehehe!!! mentang2 aku budak IT.wakakakak!! tp,untunglah kalau dpt camni.tp keje pun kene gempaq ar

    •  

      memang ar.. ni tempat untuk top student je.. bertuah betul kalau dapat otak yang geliga.. senang dapat kerja.. senang dapat biasiswa.. nak belajar pun senang.. adehh….

  10.  

    mintak mintak tempat aku nak praktikal mei nanti ade bagi kereta jugak..pastu umah sebijik hahaha

  11.  

    kalau mcm tulah gayanya, barulah pelajar latihan industri boleh bg idea bernas, kreatif dan inovatif :D

  12.  

    kan best klu tmpt praktikal skrg mcm tu… mesti hari2 smangat nak g keja…huhu

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>