Apr 012011
 

Nak tau apa teknologi google yang berjaya temberang seluruh pengguna google di dunia ni.. Ni ha tengok video temberang kat bawah ni.. adeh.. pakcik google ni sporting gak menyakat orang. Sakat dia balik kang baru tau.



Siap diorang buat satu page lagi untuk benda alah tu.. kalau tak caya korang terjah page GOOGLE MOTION ni.. sengal habes..

gambar google april fool 1 image
Google Temberang!


P/s: Temberang tu maksudnya pekena orang ar…
(Visited 1 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Lagi Foto Kena Troll atau Photobomb. Hahaha!

Comments

  1. fina says:

    haha..tak pasal pasal kena april fool. yakin je video tu :P

  2. Rie says:

    hahaha..ches..terkena!

  3. Wan Perlis says:

    april fol ka apa ni

  4. google ni pon pandai nak mengaprilfoolkan org. hehe

  5. afique says:

    hampeh tol google ni. haha

  6. ntah nape aku dah tau tapi still cuba lagi buka, tak pasal2 kena april fool lagi

  7. akubiomed says:

    Kalau buat tarian Poco-Poco dapat tak Gmail Motion memahami pergerakkan tarian :-)

  8. […] kata vavi tu sama maksudnya dengan pigs a.k.a. babi… adeh.. aritu pakcik Google ni dah bagi video baik punya Aprill Fool.. ish ish ish naughty betul pakcik google kita ni… Vavivovuvavuvavoi… P/s: Sekarang […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK