Apr 302011
 

Semalam aku tak sempat tengok sepenuhnya The Royal Wedding ni. So check kat youtube je la mana-mana video yang ada. Dan salah satu video yang best yang memang menarik bagi aku adalah video dari BBC ni. Arghh teringinnya nak kahwin. Bila tengok bakal isteri turun dari kereta memang rasa teruja gila.. hehe gatal plak..



P/s: Ada puteri raja nak kat aku tak? Kalau ada jom kita gi tengok wayang ke makan-makan ke. Tensen study ar…
(Visited 6 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Lagi Satu Ilusi Optik Yang Awesome!!

Comments

  1. Hans says:

    seronoknya kahwin

    1. FITRIHADI says:

      haha siapa yang tanak kahwin bro.. aku kalau boleh sekarang gak nak kahwin..

  2. fina fento says:

    suka gaun dia..cantek ah

    1. FITRIHADI says:

      orangnya pun cantik hehe

  3. sweet says:

    bestnyer…my dream wedding..hah berangan! :D

    1. FITRIHADI says:

      kahwin biasa-biasa sudah.. hehe

  4. MDHAFiZ.NET says:

    bila lg nak kawin nih..haiz…

  5. sayacomel says:

    dah kahwin pun diorang. haa, lepas ni sape plak yang bakal kahwin..

  6. amira atiya says:

    bila mau kawen encik fitri hadi..ehehehe

    1. FITRIHADI says:

      insyaallah kalau ada rezeki lebih hihihi


LIKE KAMI DI FACEBOOK