Apr 082011
 

Ini bukan cobaan. Ini betul-betul okay. Korang tonton dan nilai sendiri bila kayu yang berada atas jalan tu melantun lepas dilanggar oleh lori tu. Betul-betul kena depan kamera. Bahaya siot! Dan hasilnya…



P/s: Berhati-hati di jalan raya. Kayu pun boleh jadi disaster masa atas jalan..
(Visited 1 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Gadis Berpaut Pada Motosikal Yang Dilarikan Pencuri

Comments

  1. syzwnsrwk says:

    pehh o.o
    dasyat..

  2. afiq aiman says:

    tak berani nak tekan play hihi

  3. nur says:

    punyalah fokus kat lori yang dok potong tuh..huhuhu…apa motif dia amik video nih macam tahu2 je..hehe

  4. nuriz says:

    mak oiii!! terkujat den..
    penah le batu kecik kena cermin, ni kayu panjang mujur org yg amik gambar tu slmt ye

  5. fiezah91 says:

    errr..bahaya gila T_T

  6. fina fento says:

    tak berani tengok sampai habis. seriau.

  7. liena says:

    taknak tgk!! seram! da dpt bygkan dah!

  8. Ishk takutla nak tekan ne,sape da tengok ad yan ko ke

  9. afique says:

    fuhh sikit lagi nak final destination. =P

  10. akubiomed says:

    Ada juga ternampak kayu di tengah jalan biasanya diletakkan bawa lori treler untuk buat digunakan buka tayar dan menahan tayar.

    Minggu lepas tengah ikut kereta yang yang membawa kotak kitar semula. Tiba-tiba melayang sekeping kotak kena kepala saya kerana lori tidak bertutup. Nasib baik tidak apa-apa perkara buruk berlaku.

  11. nash says:

    bahaya betul…

    1. FITRIHADI says:

      tu ar pasal.. silap-silap boleh melayang nyawa!


LIKE KAMI DI FACEBOOK