Apr 132011
 

Eh Presiden Czech ni happy lak dia lepas curi pen.. hahaha..

 

 

 

 

P/s: Siakap senohong gelama ikan duri, cover ar betul-betul kalau nak mencuri.. adeh.. takkan tak cukup gaji tu nak beli pen seketul..

(Visited 5 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Baju Untuk Suruh Kanak-Kanak Urut Belakang Badan

Comments

  1. hhahaha…selamber je die curik..

    1. FITRIHADI says:

      haha tu ar pasal.. tak sia-sia aku ajar dia walaupun kantoi sikit

  2. fiezah91 says:

    hahaha..adesss..pen pun nak ambik.wakakakak

    1. FITRIHADI says:

      ntah.. tengok-tengok tu pen yang dia curi tu selonggok singit je kot kat pasar malam.. haha

  3. Affan says:

    HEHE siap ada bunyi kentut lagi
    kehkeh sapela yg edit tu

    1. FITRIHADI says:

      eh aku tak perasan lak bunyi kentut tu.. hahaha..

  4. afiq aiman says:

    takleh trima muka dia. slamber badai air je curi

    1. FITRIHADI says:

      haha muka takleh blah je.. pastu happy lak tu..adeh..

  5. nuriz says:

    heheh, nak amik pen org tu pndg kiri kanan depan blkang dulu heheh
    dia ingt orang tak tgk dia le tu

    1. FITRIHADI says:

      a’ah tu ar pasal..kan dah kantoi haha

  6. Kama Irahsa says:

    pen tu mmg diorg xbg ke? hehe

    1. FITRIHADI says:

      rasanya tak kot.. bankrap ar negara kalau bagi pen memanjang.. hehe

  7. fina fento says:

    haha..selamba gila dia mencurik

    1. FITRIHADI says:

      a’ah..pandai dia cover,kan haha

  8. oranglidi says:

    adeh2….sabar je lah…

    New Entry: FACEBOOK | KOREAN DRAMA FUN CLUB

  9. zik says:

    sebenarnya boleh jer ambik pen tuh.. tapi dia punya cara tuh nampak sangat macam mencuri lah pulak kan?? adoii…

  10. Mas says:

    Hahaha,..kelakar ada arrow tunjuk2,..hahaah, mampu ketawa jer~

  11. saiful says:

    haha!mungkin pen tu dibuat dari emas tak? tu sebab dia curi,hehe

    1. FITRIHADI says:

      ye kot..tapi tak baik ambik harta orang.. berdosa..hehe

  12. akubiomed says:

    Berani kebas pen tengah live telecast :-)

    1. FITRIHADI says:

      haha ntah..kan dah kantoi..

  13. sweet says:

    dia ingat x salah ambil kot sbb dah letak ats meja utk kegunaan dia..hahhaa. pikir positif

    1. FITRIHADI says:

      tapi gaya dia tu memang gaya nak mencuri je haha

  14. fitri says:

    mcm tak sedar je sume kamera menumpu ke arah die..sengal!

    1. FITRIHADI says:

      dia ingat kamera fokus kat sbelah kot.. tu yg berani ambik tu..


LIKE KAMI DI FACEBOOK