Apr 302011
 

Perghhhhh betul-betul tepat pakcik tu kena panah petir. Terkejut aku. Tapi mungkin pakcik ni panjang umur. Don’t worry dia okay je kalau korang tengok video ni sampai habis..

Uihh bahaya gak berjalan dalam hujan. Lepas ni kena pikir dua tiga kali gak kalau nak redah hujan. Kang kena sambar petir maunya aku ni meninggal di tempat kejadian. Uihh mintak simpang ar. Dah la aku tak kahwin lagi.. adeh..



P/s: Ajal, maut, jodoh, pertemuan di tangan tuhan.

P/p/s: Berita ni mungkin akan keluar di KOSMO esok (sebab diorang baca blog aku hehe..)
(Visited 15 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Kereta Kick Flip 360 Dajah Atas Skateboard Gergasi! Lagi Gempak!

Comments

  1. Azfarul says:

    LOl ayat akhir tak boleh blaaa

  2. fuh..macam mana lak dorang boleh tepat nak rakam detik tu?

    1. FITRIHADI says:

      tu diorang terakam je tu… hehe

  3. nizam says:

    umur pak cik tu panjang lagi….

    1. FITRIHADI says:

      a’ah beruntung pakcik tu…

  4. akubiomed says:

    Tidak berasap pula badan pakcik tersebut. Tuhan masih sayangkannya

    1. FITRIHADI says:

      ermm ntah la..kalau berasap mesti dan rentung tu..


LIKE KAMI DI FACEBOOK