Apr 242011
 

Ni makwe siapa ni? Amboih bukan main happy lagi ye gelak tak ingat dunia. Bunyi pun sama je cam game Pacman tu.



P/s: Aku gelak takde bunyi.. hahahaha… dengar bunyi tak? Takde kan.. hahaha..
(Visited 15 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Pelajar Sekolah Troll Cikgu! Hahahaha..

Comments

  1. akubiomed says:

    Macam didalam pengaruh alkohol sahaja. Ketawa kalau pun boleh memudaratkan jika terlampau kerana ia akan menyebabkan sesak nafas akibat kurang oksigen

    1. FITRIHADI says:

      ntah tapi kelakar lak tengok dia ketawa haha

  2. fitri says:

    walawee….
    mcm 2 nye gelak pun ada kah….

    1. FITRIHADI says:

      tu baru satu.. kalau cari mesti banyak lagi bunyi ketawa yang pelik pelik. haha

  3. oh man..game over xD

    1. FITRIHADI says:

      haha game over lak ko ni..

  4. fadhilah says:

    die semput kot~~hek hek hek hek hek


LIKE KAMI DI FACEBOOK