Apr 142011
 

Ingat tak dulu aku pernah share berita Lady Gaga a.k.a. Lady Gagal ni jatuh tersungkur sebab pakai kasut tumit tinggi.. Sekarang Lady Gagal ni jatuh lagi. Kali ni dari tempat yang lebih tinggi.. iaitu dari atas piano.. aduii kesian…



P/s: Memang style dia ke jatuh-jatuh ni??? Sabar je la akak gaga oii…
(Visited 2 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Himpunan Lakonan Sofi Jikan Yang Terbaik Dan Mantop

Comments

  1. Alal says:

    Dah jatuh cover HAHA

    1. FITRIHADI says:

      memang terbaik ar dia punya cover.. cool habes!

  2. decrewz says:

    Jai rasa memang dia punya style tu kot main jatuh.. Kan dia suka jatuh2 atas penonton, sekaang atas alat muzik pulak..hu3

    1. FITRIHADI says:

      macam publisiti murahan je..haha

  3. akmalhilmi says:

    bangang eh
    hahaha

    1. FITRIHADI says:

      memang bangang pun lady gagal ni.. hahaha…

  4. akubiomed says:

    Bukan perkara baru sebelum ini Lady Gaga pernah tegelicik kerana memakai kasut aneh lalu hilang imbangan

    1. FITRIHADI says:

      ermm siapa suruh cari pasal..kan dah jatuh..

  5. fitri says:

    da tjatuh, nk wd mcm ne kn.
    sume org pnh jd mcm tu keh3:D

    1. FITRIHADI says:

      tapi lady gagal ni takde penyakit boleh gak dia gi cari penyakit berdiri atas piano.. kan dah jatuh baik punya..

  6. mie says:

    trademark lady gaga kot…
    menjatuhkan diri,….
    eejheehehee

    1. FITRIHADI says:

      haha aku pun tak mampu nak buat macam dia..lepas cover terus nyanyi macam takde apa-apa berlaku.. pandai je lady gagal ni cover..

  7. itulah showmanship yg epic!

    epic fail! xD

    1. FITRIHADI says:

      haha memang epic fail..adeh lady gagal betul!

  8. zac zirwan says:

    hyep..singgah my new blog zaczirwan.blogspot

    =)

  9. nuriz says:

    minah ni memang meroyan lebih hehe..jatuh 10 kali pon takpe le heheh

    1. FITRIHADI says:

      haha meroyan?? ye la kot.. dah banyak kali jatuh tu.. adeh kesian..

  10. chybee says:

    mmg die saje buat-buat jatuh tu :D

    1. FITRIHADI says:

      takkan la buat-buat… tu jatuh macam nangka busuk tak mandi seminggu ja.. sakit tu..

  11. akubiomed says:

    Tidak boleh menonton ada masalah :-)

    1. FITRIHADI says:

      erk sorry bro…youtube dah buang..tapi aku dah letak yang baru nya.. tengok ar..

  12. MDHAFiZ.NET says:

    x dpt play pun :)

    1. FITRIHADI says:

      erkk sorry bro.. youtube dah padam ar aritu.. tapi now aku dah ganti baru. dah boleh tengok pun heehee

  13. Amry says:

    aik!!apasala aku tak dapat tengok??pelik la plak

  14. adie says:

    xfaham awok dgn lady gaga ni..lagu je best..

  15. rina says:

    Memang ada stail dia jatuh dengan kasut but tinggi dia.. dia pakai cam tu je? dia ingat dia perfom kat tepi pantai ke…haishhh…kdg2 rasa mcm minah ni ada masalah mental je..

  16. zik says:

    apa masalah lady gaga nie aku pun tak paham ler??? huhu

    (banyak entri guna youtube jer??)


LIKE KAMI DI FACEBOOK