Apr 282011
 

Gempak siot video kawad formasi motosikal ni;

 

kawad formasi motosikal

 

Dan dari video tersebut, ada beberapa perkara menarik yang aku fikirkan antaranya:

1. Kalau nak dikira dari hari pertama diorang training sampai ke hari kemuncak, rasanya minyak petrol untuk semua motosikal tu boleh tanggung aku punya keperluan minyak petrol motor aku sepanjang pengajian aku kat universiti ni.

 

2. Kalau kumpul semua motosikal tu dan jual, dah boleh beli sebijik Yamaha R1. Ikut harga zaman tu ar. hehe..

 

3. Elemen penting dalam penghasilan formasi kawad motosikal ni bukanlah motosikal, dan bukanlah kepintaran serta ketepatan masa untuk melakukan formasi, tapi yang pentingnya adalah air sirap yang menghilangkan dahaga diorang. Tanpa sirap, mau menggelupur kepanasan diorang kat tengah-tengah padang tu.

 

4. Tahukah korang, kalau naik motosikal tengah-tengah panas boleh menyebabkan mandul (untuk lelaki sahaja). Jadi… korang pikir ar sendiri hehehe

LIHAT JUGA:  (Video) Bisa Ular Tukarkan Darah Jadi Jeli!

 

Jom tengok video kawad formasi bermotosikal di bawah! 

 

 

 

 

 

P/s: Naik kereta lagi best! Kalau hujan tak perlu berhenti bawah jambatan. :p

(Visited 29 times, 1 visits today)

Comments

  1. akuorgkmpng says:

    smartnya. tersusun, teratur.. TERBAIK..

    1. FITRIHADI says:

      tu ar pasal..gempak gak diorang buat formasi tu..

  2. MDHAFiZ.NET says:

    dah lama video nih..perghh…mantap tu beb…korang berani buat ke??

    1. FITRIHADI says:

      a’ah saja nak flashback balik.. hehe

  3. titan says:

    wahh, best gila. aku sendiri tak mampu buat tu..

  4. silap takde formasi wheelie beramai-ramai je xD

    1. FITRIHADI says:

      kalau wheelie mau berterabur tergolek kat tengah-tengah padang tu hahaha

    2. akubiomed says:

      Dekat Malaysia sahaja yang boleh buat dengan berselipar dan berseluar pendek sahaja

      1. FITRIHADI says:

        haha kat malaysia memang.. adeh…


LIKE KAMI DI FACEBOOK