Apr 172011
 

Dah keluar dah video iklan Yamaha LC 135 versi terbaru tahun 2011 ni kat TV. Nampaknya LC135 versi clutch memang ada brake disc untuk tayar belakang dan disertakan dengan 5 kelajuan.. mantap tu.. cayalah!!



P/s: Nak tukar motor baru… T_T
(Visited 30 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Yamaha 135LC Versi 2011 Terbaru Kini Tiba. Perghh Terujanya!

Comments

  1. Sir Marcello says:

    jadi maklumat dan pic2 yang aku nampak selama nie mmg betul…design LC terbaru nie agak keterlaluan dibahagian lehernya…seakan2 scooter…

    yg menarik…ia datang dengan disc brake depan belakang…prestasi? belum dicuba…

    p/s: agak terkilan pada awalnya…aku baru jer nak make up lagi LC yang sedia ada…

    1. FITRIHADI says:

      disc brake depan belakang untuk model clutch je.. aku rasa prestasi makin meningkat kot sebab dia pakai enjin yang baru.. tak sama dengan yang lama.. rasanya karburator tu besar skit kot dari yang lama..

  2. decrewz says:

    Booking siap2..hu3

    1. FITRIHADI says:

      a’ah dah boleh booking ni..

  3. kayshafiQ says:

    Asal cam pelik skit design die ekh

    1. FITRIHADI says:

      maybe yamaha buat perubahan besar kot untuk model LC 135 ni..

  4. akubiomed says:

    Bukan model 135 LC ES?. Kawan saya baru tempat bakal dapat bulan 6 nanti.

    Apa yang senaraikan oleh bro memang betul klac tangan, brek disk belakang, 5 speed, cover seat serba baru dengan logo LC besar disisi motor

    1. FITRIHADI says:

      Ye kot 135 LC ES untuk yang clutch punya..

  5. best oohh.. ada 5 gear. disc break belakang pon ada

  6. Amry says:

    aku pakai kriss aku dah la….stock g kerja n siar2 jer…ada rezeki la kot baru tukar….tukar R1 terus..hahahaha…..R1 TU AKU tipu


LIKE KAMI DI FACEBOOK