Apr 112011
 

First time aku tengok iklan MyEG ni memang teruja habis sebab dah lama aku tak tengok Lisa Surihani keluar kat TV. Dan aku perasan semalam kat kedai makan tu semua mata tertumpu kat TV bila iklan ni muncul dan geng rap MyEG ni rapping sebut nama Lisa Surihani.

 

iklan myeg lisa surihani

 

haha terbaik ar… jom layan! 

 

 

 

 

 

 

P/s: Comel :)

(Visited 47 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Lidah Manusia Paling Besar. Ewwww!!!

Comments

  1. fina fento says:

    haha..camtu pun boleh..tp oke la..lain dari yang lain..tak boring iklan ni hehe

    1. FITRIHADI says:

      kalau bukan sebab Lisa Surihani memang orang tak tengok iklan ni hehehe

  2. oranglidi says:

    memang cool iklan ni..

    New Entry: FAMOUS AMOS | HAND MADE COOKIES

    1. FITRIHADI says:

      a’ah boleh ar..kalau takde Lisa Surihani tak cool ar..

  3. serol says:

    hehe.. asal lisa surihani, laju je hang

    1. FITRIHADI says:

      haha opkos.. kalau lambat kang, melepas…

  4. adie says:

    kalau iklan pasal aku ko post x dekat blog ko? hahaha

    1. FITRIHADI says:

      tak kot sebab ko bukan wanita yang cantik hehehe

  5. akubiomed says:

    Aduhai memang comey :-)

  6. zik says:

    senagn sekarang nie dapat saman dari sms terus… laju bebenor… huhu

    1. FITRIHADI says:

      zaman dah berubah.. dunia dah maju.. camtu ar bro.. hehe

  7. matjoe says:

    sweet. elok dibuat menantu

    1. FITRIHADI says:

      menantu??? saya anak pun takde lagi.. buat bini sesuai ar.. hehehe (saja buat-buat tak paham)

  8. phreak-id says:

    Pandai taktik Myeg kan kan kan?

    Terbaru >Kenali Telur Palsu Atau Original >Special Post : Apa Yang Menarik Tentang Air Asia >Rosdan Keropok Losong @ Ketereh

    1. FITRIHADI says:

      haha aku pun kalau boleh nak suruh Lisa Surihani jadi blogger jemputan dalam blog aku ni.. woahh terujanya!!!

  9. Lizz says:

    hahahahaha!!! serious,kalau bukan sebab lisa yang ada dala video ni..tak ade nyer nak tengok -..- bagus ar.serious bijak myeg.wakakaka

    1. FITRIHADI says:

      hehe strategi pemasaran tu.. guna artis untuk tarik pelanggan…


LIKE KAMI DI FACEBOOK