Apr 232011
 

Tercengang aku tengok iklan terbaru dari Harian Metro ni. Mulanya, aku ingatkan penerbit filem Malaysia dah berjaya buat filem Alien pertama di negara ni yang gempak. AKu tengok dia punya CGI pun dah real dah. Rupa-rupanya iklan dari akhbar harian Metro. Perghh cayalah Harian Metro! You rock my world, dude!



P/s: Apsal dalam mana-mana filem alien, mesti rupa alien tu tak kacak dan tak lawa?? Aku tak paham betoi ar…
(Visited 9 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Bagaimana Menghasilkan Iklan TV Yang Super Kreatif?

Comments

  1. hahaha..kelaka pon ade :)

    1. FITRIHADI says:

      a’ah kelakar ar gak..

  2. fina fento says:

    tadi first time tengok. menjadi kan.

    1. FITRIHADI says:

      a’ah memang menjadi kan.. hehe…

  3. dulu konsepnya ada pada suratkhabar je, dan sekarang dan pun jadi iklan tv, gempak, walau apa saja keadaan baca harian metro yg penting,

    p/s:bro, jadi pelakon?

    1. FITRIHADI says:

      apa? aku jadi pelakon?? manada ar.. salah orang kot hehe..

      1. hehe sekarang ko dah faham kan…

        1. FITRIHADI says:

          a’ah baru paham ar hehe

  4. sayacomel says:

    hehe, kreatif sangat.

    1. FITRIHADI says:

      yup memang kreatif…

  5. zik says:

    boleh tahan real video nih…

    1. FITRIHADI says:

      aku rasa iklan ni antara yang tergempak di Malaysia, kan..

  6. akubiomed says:

    Perkembangan baik untuk dunia pengiklanan kalau video CGI alien dibangunkan oleh anak tempatan.

    1. FITRIHADI says:

      yupp… itu menunjukkan negara kita dah maju..yeahh…


LIKE KAMI DI FACEBOOK