Apr 092011
 

Jap.. Aku nak tanya korang. Pernah tak korang nampak coach bola sepak yang muka dia tersenyum? Tak pun happy gilerr… Takde kan. semua muka serius je. Kalau gol pun memang coach ada buat aksi yeahhhhh tapi muka mesti ketat macam kena botox 8 jarum. Pastu kunyah singgam 24/7. huh bosan..

Tapi coach dalam video ni cool habes. Satu padang tu dia guling-guling macam tenggiling (ok ni tipu je). Sampaikan dengan pengadil pun dia nak melucah. haha cayalah encik coach!



P/s: Aku ada bakat jadi coach mengarut..mengarut dalam blog je la haha
(Visited 5 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Lelaki Tukar Kucing Mati Jadi Permainan Helikopter

Comments

  1. kaizen says:

    coach mengarut? ce cte… ce cte… wahahha

    1. FITRIHADI says:

      coach yang ajar benda-benda mengarut ar bro..macam share benda-benda yang takde pekdah je haha

  2. akubiomed says:

    Nasib baiklah jurulatih tidak dapat kad koning dari pengadil :-)

    1. FITRIHADI says:

      kalau dapat kad kuning pun tetap dia kena keluar dari padang haha

  3. nizam says:

    haha..coach xcited lebih tuh….

    1. FITRIHADI says:

      aku rasa coach ni tak makan ubat kot pagi tu hehe

  4. rina says:

    hahaha agak2 ah nak kiss kat bibir haahha..

    1. FITRIHADI says:

      tu ar..kalau pengadil tu perempuan takpe gak.. ini lelaki dengan lelaki.. errkkk nak termuntah..

  5. Wuucin Kimora says:

    Hahahaha kissing lg tuh!

  6. zik says:

    aku rasa dah tengok nie…. excited lebih mengalahkan player yang score

    1. FITRIHADI says:

      tu ar pasal.. kena stone ke apa mamat ni sampai nak comolot dengan pengadil hahaha


LIKE KAMI DI FACEBOOK