Apr 052011
 

Gempak gila mamat ni shoot bola. Walaupun dari pengamatan aku, dia ada miss 1 gol tapi boleh lak dia kumpul sampai 564 mata. Perghhh aku pun tak mampu buat apa mamat ni buat.. caya lah! Siapa nak ajak dia date boleh kasi kat aku nombor fon korang. okay? hehe



P/s: Dah lama tak sentuh bola…
(Visited 3 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (5 Gambar) Lelaki China Cipta 'Bahtera Nabi Nuh'??

Comments

  1. matjoe says:

    bola apa ni bro. opss loading x kuar….

  2. bolanya macam banyak je..selalu aku main kadang ada 2 biji je..tapi memang gempakla..

  3. zik says:

    focus betul mamat tuh… selalu praktis nih…

  4. Affan says:

    haha. die tu robot ke

  5. akuorgkmpng says:

    pehhh..
    kiri kanan berfungsi tgn dia..
    mmg hebat btoi..

  6. rina says:

    woooo gila hebat…macam goku

  7. akubiomed says:

    Memang hebat dan konsisten serta tidak ada ruang untuk buat kesilapan


LIKE KAMI DI FACEBOOK