Apr 042011
 

Haha biasalah jiwa muda jiwa kuda… Semua benda aku nak try. Adalah satu petang tu aku punggah seluruh budak kelas aku untuk tengok aksi aku yang lebih hangat daripada biasa. Bukan pe. Boleh ar nak mendabik dada sikit kat budak kelas aku ni. Berlagak ar katakan hahaha

Pastu yang spoilnya…adeh.. aku tanak cerita ar.. korang tengok ar sendiri video bawah ni…


Erkk… dah tau aku ni overweight masih berani nak melompat lagi. Last-last lompat tak cukup tinggi, jatuh ke tanah macam nangka tak wangi. Sakit celah wooo. Aiyaa…


P/s: Doktor mengesahkan aku masih lagi boleh memberikan zuriat.. haha…
(Visited 30 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Konsep Superbike Masa Depan Yang Futuristik

Comments

  1. bukan lompat tak cukup tinggi je, kangkang tak cukup luas keh3

  2. Dauspozi says:

    Aku yang tukang tengok ni pon dah rasa senak… kah3

  3. faisal says:

    ppperrrhhh…walaupun badan die besaq tapi berani giler siot…aku pun xbrani mcm die…ni mungkin nasib xbaik aksi die…

  4. aLya says:

    hahaha..da xde keje sngat nie.kan x pasal2 sakit je..hehehe

  5. zik says:

    aiyakk.. sangat mengerikan…. apepun kena hati2 lah nak buat macamtuh… sendiri mahu ingatla… kan.. huhu

  6. akubiomed says:

    Huii..bahaya terhentak macam ini boleh menjejaskan kesuburan :-)


LIKE KAMI DI FACEBOOK