Apr 102011
 

Kalau office korang membosankan dan tak happening macam office milik facebook mahupun google punya office, korang boleh buat office korang happening sikit macam dalam video ni..ajak kawan-kawan korang tengok dulu pastu baru boleh cuba… part yang last tu terbaik ar. hahaha…



P/s: Don’t try this at home. At office je boleh :p
(Visited 18 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Van Pejabat Kentut?

Comments

  1. ena says:

    hhahaha sumpah lawak gila!

  2. best gile dapat semua sportinmg macam tu! :D

  3. Wuucin Kimora says:

    Hr nie isnin ke FIT? bukn ahad? ka cin clap pndg @ baca nie ?;p

  4. afique says:

    ini mesti bos dah amik copy cctv ni. tangkap sape buat perangai dalam office. haha :D

  5. tengok video kat atas..komen kat bawah..
    boleh gitu?hihihi
    sebab u disable comments utk video kat atas tuh. huhuhu

  6. akubiomed says:

    Boleh mengundang kemalangan. Kalaulah Jabatan Kesihatan dan Keselamatan Pekerjaan(JKKP) buat enforcement sah kena denda :-)

  7. adie says:

    aku pernah gak wat keje gile macam ni dulu masa praktikal.. tensen nak mampus punye pasal.. wat la kje gile

  8. nizam says:

    hahaha…silap2 dengan bos diorang join ni…hehehe

  9. decrewz says:

    Nasib baik kat ofis dia, kalau kat ofis Jai, kasi lempang lelaju..ha3

  10. Hahahahahaha…. Setakat ni takde lagi la tak sibuk sampai nak buat macam ni.

  11. fiezah91 says:

    hahaha..dah xda keja dah la tu..ngahahaha

  12. zik says:

    kalau buat hari senin memang hilang stress monday blues… kalau aku jadi boss , nak try gak buat macam nie..hehe

    1. FITRIHADI says:

      haha kalau boss buat gini memang hilang ar kemachoan tu…


LIKE KAMI DI FACEBOOK