Apr 012011
 

Aku rasa sejak blog aku di-transform pada pertengahan bulan Mac lepas ke warna yang lebih berani dan yakin serta gelap segelap darkbatman, makin ramai pulak yang menyinggah ke blog aku dan menyelongkar blog aku dengan rakusnya bak kucing menyelongkar peti sejuk untuk mencuri ikan.

Walaupun hanya menyinggah tanpa meninggalkan jejak atau komen, but still aku terhutang budi dengan semua yang pernah masuk blog aku ni sebab sedikit sebanyak blog aku ni meriah dan ‘hidup’ gak. Harap-harap korang dapat apa yang korang cari tu.

Bawah ni adalah statistik trafik blog aku untuk bulan Mac lepas. Dan pertama kali dalam setahun aku buka blog ni, bulan lepas lah blog aku hampir kehabisan monthly bandwdith limit 3 hari sebelum bulan Mac berakhir. Fuhh nasib baik lepas tanpa perlu upgrade bandwitdh blog. Dan lepas ni aku kena slimkan lagi blog ni untk jimatkan bandwidth.

LIHAT JUGA:  Saya Jadi Guest Writer Kat Blog Bola.. Jom Terjah!
statistik blog fitrihadi


statistik blog fitrihadi mac 2011


Syukurlah blog Fitrihadi.com ni baru sahaja mencecah usia setahun dan perkembangannya pun agak menggalakkan.. Thanks a bunch for your support, Malaysia!

Sumber statistik: STATMETER FITRIHADI.COM
(Visited 1 times, 1 visits today)

Comments

  1. chegu zubir says:

    Tahniah bro..share la macam ne boleh jadi cmtuh…hehehheehhe

    Jom Baca dan bagi Pandangan
    .:Mana Lebih Penting…Follower Ramai Atau Pembaca Setia:.

  2. banyak tu bro, keep it up! :D

  3. rina says:

    woooo omeneto gozaimas,

  4. akubiomed says:

    Okay lah tuh walaupun sudah meninggal blogspot masih lagi pengunjung terdahulu kujung rumah baru ini

  5. zik says:

    boleh tahan… aku punya berapa ntah trafficnya.. huhu


LIKE KAMI DI FACEBOOK