Apr 202011
 

Ingatkah korang kepada gambar kambing yang agak pelik ni???

gambar kambing gantung diri


Setelah diteliti komen-komen dari pembaca, nampaknya ada dua komen yang menarik perhatian aku tentang kambing ni. Yang pertama:

ceritera asni :
Hai..hai.. semua,saya encik kambing gurun sahara sedang masuk rancangan fear factor,dan ini adalah salah satu dari cabaranya,merentasi wayar ditiang eletrik,ini sangat mencabar keimanan saya yer semasa merentasi wayar tersebut,sesampainya ditempat kejadian,tanduk saya tersangkut dan saya tak boleh nak meneruskan rancangan tersebut kerana dah tersangkut,saya menangis teresak-esak! what the fish laa kenapa mereka tak nak turunkan saya.hwaaaaaa,mama saya nak hisap susu mama,nak tido dengan mama,tak nak tersangkut kat sini dah ^^

Dan yang kedua..

missSenget :
saya wakil dari company XYZ ingin meyakinkn pihak tuan bahawa produk keluaran company kami adalah terbaik..

ia mampu menampung berat kambing gurun..dan kambing itu pula masih dalam keadaan selamat..bermakna produk itu mempunyai perlindungan terbaik di alam semesta..

guna lah kabel keluaran kami~!!

-ini hanya iklan untuk mempromosi produk kami..tiada penganiayaan terhadap binatang..hanya lakonan semata-mata..kambing itu masih selamat..dan telah dipulangkn ke negara asal..-

=.=”

Haha kreatif gak diorang ni. Cayalah.. Yang tak berjaya tu jangan kecewa. Korang pun kreatif cuba belum mantop lagi. Boleh cuba lagi lepas ni. Mini contest ni suka-suka je. Takde ar besar sangat hadiah nya. Nanti ada rezeki lebih, aku buat ar lagi ye.

Dan kepada dua pemenang tu sila emailkan alamat korang ke fitrihadidotcom[at]gmail[dot]com. Korang akan dapat voucher KFC bernilai RM10 sorang satu. Tahniah!!! Lepas ni boleh ar korang merasa resipi Chicken Chop yang terbaru dari KFC tu. just RM9.90 je. So Good! Kan kan.. hehe

P/s: Ermm rasanya dah sampai masa nak buat contest besar. Nak guna facebook like (vote gambar) je untuk tentukan pemenang. Apa pendapat korang? Okay ke?
.

(Visited 26 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Jom Join My Raya Moment Contest Dengan Hadiah Mencecah RM1000!

Comments

  1. Ahmad Fikrizaman says:

    seronok baca yang 1st tu…

    1. FITRIHADI says:

      ouh ye ke?? kreatif kan..

  2. terima kasih banyak2 sebab pilih ayat sy yg xberapa nk kreatip tuh.muahahah..merepek ape tah..^^ thanks again encik fitrihadi :)

    1. FITRIHADI says:

      sama-sama.. hehe dah cek hadiah?? saya dah antar petang tadi..

  3. hehe,en Fikrizaman,sy suke2 je masuk,pastu buatlah ayat merepek mcm tuh,xsngka dpt memikat hati juri..hehehehe ^^

  4. taufikmaria says:

    haha.. klakar la…

    1. FITRIHADI says:

      a’ah memang kelakar

  5. missSenget says:

    hahaha… malunye tengok komen sendiri..

    adei..

    tengs fitrihadi.. :)

    1. FITRIHADI says:

      hehe tahniah sebab komen awak berjaya tarik perhatian saya :)

  6. oh man..aku terlepas mini contest tu..tapi memang kreatifla dorang haha tahniah buat mereka,

    facebook like?oh..gua takde fb beb..huhu

    1. FITRIHADI says:

      ermm kalau takde fb camna ek?? contest jenis lain cam menyusahkan je.. aku nak buat contest yang mudah-mudah je baru meriah skit…

  7. fiezah91 says:

    wah wah! hehe..x perasan akan kontes tu.. tahniah kat senget n ceritera asni..

    1. FITRIHADI says:

      lepas ni kena ar terjah selalu hehe :)

  8. Kelakar je ayat cik ceritera asni.

    1. FITRIHADI says:

      a’ah tu ar.. memang kelakar..

  9. akubiomed says:

    Tanniah kepada pemenang boleh tumpang makan KFC bersama nanti :-)

    1. FITRIHADI says:

      gi ar ngorat diorang hehe

  10. Amirez says:

    haha..kelakar betul tapi kreatif. tahniah kepada pemenang :)

  11. zik says:

    kreatif2 … aku pulak tak sempat pulak nak join venture…. hadoii ruginya…

    1. FITRIHADI says:

      heh takpe.. lepas ni aku buat contest lagi…

  12. rina says:

    Congratz pada pemenang..

    Gambar?gambar apa

    1. FITRIHADI says:

      tak keluar ke gambar kambing tergantung tu??


LIKE KAMI DI FACEBOOK