Apr 222011
 

Panas betul aku weekend lepas. Sampai ke hari ni tak habis-habis lagi panas aku tu. Mana taknya sampai rosak tayar motor aku…

motor yamaha lagenda bocor tayar harga cacing bocor


motor yamaha lagenda bocor tayar harga cacing bocor


Ni siapa punya anak kunci la yang gi buang tengah-tengah jalan. Adeh.. Periuk punya bapak kunci. Senang-senang je buang anak kunci kat atas jalan raya. Last-last aku gak jadi mangsa.

Arghhh.. Melayang RM5 aku sebab nak bagi ubat cacing kat tayar aku tu. Apa ingat perut korang je ke kena bagi ubat cacing. Huh eden maroh betui la.. Tak paham betoi!
(Visited 137 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Beli Mesin Parut Kelapa Untuk Mak

Comments

  1. […] tajam jadi sempat untuk sampai ke bengkel motorsikal menampal kebocoran tersebut. Sahabat blogger Fitrihadi pernah terkena kunci tersusuk pada tayar motorsikalnya adalah sesuatu yang jarang-jarang berlaku […]

  2. […] tanpa tiub tiada lagi masalah tayar bocor. Jika bocor pun adalah kerana terlanggar benda seperti pengalaman saya terlanggar anak […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK