Apr 272011
 

***** TENGKORAK EMAS (24 karat) presents *****

manchester united movie filem glory

“Masterpiece! This inspirational movie taught you how to have faith and work with the team. Even in the crucial stage, they always have setbacks and respond with winning matches.”
– John Doe, New Daily

.

P/s: Perasan tak ada nama aku kat atas tu? Tak perasan? Takpe ar. *Taruk muka dalam poket seluar*

P/p/s: Bangga dapat menyarung jersey Manchester United (yeahhh) yang bernombor 10. Actually, 10 adalah tarikh lahir aku; 10 10 19- – hehe..

(Visited 8 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Nak Kurus? Tak Payah Ddr Rozmey. Kita Ikut je Blog Budak Sekolah Yang Dah Kurus Ni..

Comments

  1. aku plak dilantik sebagai interior designer utk changing room. hehe

    1. FITRIHADI says:

      haha menarik tu.. baru bersemangat nak beraksi nanti

  2. lizz says:

    eloklah korang dua orang ni!!!bahahaha!!! aku nak jadi tukang cleaner boleh? tapi nak pakai jersey gak.tak kire!!hahahaha

    1. FITRIHADI says:

      cleaner merangkap tukang bancuh air.. boleh je.. pastu kena cuci baju dan seluar kitorang yang busuk tu… gaji RM500 sebulan..perghh lumayan tu hahha

  3. zik says:

    aku pun ada tuh… tapi jadi producer lah..macam david teo lagi… hehe femes…

    1. FITRIHADI says:

      haha tu ar pasal.. mesti meletup filem ni nanti..

  4. hehe no 10 score tu pagi semalam!!

    1. FITRIHADI says:

      haha tau takpe… terbaik ar!

  5. akubiomed says:

    Wow saya jadi penerbit pula. Hoyea..hoyeaa harap tidak dimainkan di Astro First :-)

    1. FITRIHADI says:

      hehe bila mau bagi bonus sama pelakon2 yang mantop tu??


LIKE KAMI DI FACEBOOK