Apr 192011
 

Ni siapa punya kambing ni? Aku tak paham betoi laaa.. cer citer cer citer!

kambing mati tersangkut di wayar elektrik

Camna kambing ni boleh sangkut kat wayar elektrik lak? Siapa boleh jawab?

Korang boleh tinggalkan komen/alasan kreatif korang tu diruangan komen kat bawah. Dua komen yang paling kreatif (tak kisah ar nak mengarut tahap putar alam sekali pun), aku nak kasi voucher KFC bernilai RM10 untuk setiap sorang. Maknanya sorang pemenang dapat voucher RM10 ar..

Apa? Tak cukup? Takpe, boleh mintak jiran korang belanja lagi hehe… Ouh contest ni tamat pada jam 11.59pm hari ni (19 April 2011)… Sehari je mini contest ni. So Goodluck!

voucher coupon kupon kfc
So Good (Nak promote Slogan KFC yang baru!)


P/s: Kambing adalah haiwan kesayangan Hitler. Sebab tu dalam video comolot tu dia ada sebut nama menatang ni haha…
(Visited 226 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  If I Have RM100~

Comments

  1. illafira says:

    Rasanya kambing ni nak test kekuatan dan kekebalan tanduknya.. kekuatan maknanya ia tak kan jatuh dan kekebalan maknanya tak di sambar lektrik ..

    1. FITRIHADI says:

      hehe thanks sebab join.. memang kuat tanduknya tu.. nak uji kejantanan kot..

  2. fxy says:

    Pada suatu hari, Sang Kancil dan rama-rama berjalan kaki menerusi terusan Suez di Sepanyol.
    Ketika berjalan-jalan mereka sempat berkenalan dengan seekor kambing yang bernama Pistachio.
    Pistachio merupakan seekor kambing yang pemalu dan suka memanjat tiang letrik.

    Namun langit tidak selalunya cerah, malang tidak berbau, Pistachio telah tersangkut pada salah satu wayar di tiang letrik terbabit lalu Sang Kancil dan rama-rama mengambil keputusan drastik untuk mengambil gambar Pistachio tersangkut dan memuat turun ke Google.

    Sekian.

    1. FITRIHADI says:

      haha terbaik gak ni.. tunggu resultnya malam esok! thanks for joining!

  3. decrewz says:

    Pernah tengok citer American Top Model? Yang bergantung guna tali untuk dapatkan pose gambar terbaik.. Kambing ni pun nak jugak, apa ingat org je ke nak bergambar…hu3

  4. tips-kurus says:

    jangan salahkan encik kambing yang gagah perkasa lagi berkhasiat dagingnya itu (kita boleh makan daging kambing gurun ke?). Adakah gambar itu tulen tanpa super imposed? Mungkin kambing itu telah diberi ubat tidur atau pelali atau itu hanya patung kambing.. Adakah ini propaganda Trio atau Duo Encik K (kambing!)??. Ingat, mesti jawab soalan ‘macam mana beliau boleh tersangkut?’ Renung-renungkan, kata Prof Izi @ Hotfm. :-)

  5. Hai..hai.. semua,saya encik kambing gurun sahara sedang masuk rancangan fear factor,dan ini adalah salah satu dari cabaranya,merentasi wayar ditiang eletrik,ini sangat mencabar keimanan saya yer semasa merentasi wayar tersebut,sesampainya ditempat kejadian,tanduk saya tersangkut dan saya tak boleh nak meneruskan rancangan tersebut kerana dah tersangkut,saya menangis teresak-esak! what the fish laa kenapa mereka tak nak turunkan saya.hwaaaaaa,mama saya nak hisap susu mama,nak tido dengan mama,tak nak tersangkut kat sini dah ^^

  6. missSenget says:

    saya wakil dari company XYZ ingin meyakinkn pihak tuan bahawa produk keluaran company kami adalah terbaik..

    ia mampu menampung berat kambing gurun..dan kambing itu pula masih dalam keadaan selamat..bermakna produk itu mempunyai perlindungan terbaik di alam semesta..

    guna lah kabel keluaran kami~!!

    -ini hanya iklan untuk mempromosi produk kami..tiada penganiayaan terhadap binatang..hanya lakonan semata-mata..kambing itu masih selamat..dan telah dipulangkn ke negara asal..-

    =.=”

  7. Ciklilyputih says:

    kambing tu nak try belajar balancekan diri bile tergantung kat atas tu sebab dia nak pi try bungy jumping pas nie

    1. FITRIHADI says:

      bungy jumping?? erkk cam nak meninggal je kambing tu… hehehe

  8. msazmil says:

    sempat lagi ni join..
    Story :
    autar :Kambing ni dah lama teringin benar nak try main flying fox.. kalo tengok riak gaya kambingNya itu seronok layan flying fox
    Fact : kambing ini tergantung mungkin disebabkan ade seseorang yang mengantungkanNya… kalo kambing ini hidup lagi x lekatNya tandukNya kat tali letrik. sure meronta-ronta.. :-)

  9. aiza says:

    hahhaha.. senang jer… kambing tu kecewa sebb tuan dia x take care kat dia… so dia ugut nak bunuh diri lah tu… hahahahah
    kambing2…. buat sup sodap tu….

  10. zhprn says:

    kambing ni terjatuh dari kandang kambing semalam. tapiii macam mana boleh tersangkut kat wayar letrik pulak…. oh yelaaa. kandang kambing tu kan tinggi macam kondominium….

  11. mie says:

    oh kambing!!!
    inilah Guinness World Record…
    satu-satunya kambing yang direkodkan dalam buku Guinness World Record dengan aksi yang manusia tidak akan mencubanya…
    Ini kerana, manusia mana ada tanduk!!!
    kebenaran telah diselongkar…..

  12. akubiomed says:

    Timang tinggi-tinggi
    Timang sampai cucur atap
    Kambing Gurun sudah salah timang
    Timang sampai sangkut wayar


LIKE KAMI DI FACEBOOK