Apr 072011
 

Amboi Zizan. Dulu, panas dengan gambar Zizan berpeluk dengan Ezlynn. Sekarang ni makin bertambah hot ar plak ye bergambar dengan gadis-gadis cun.. hehehe… Actually, aku ada gambar baik punya nak share dengan korang..

Sekarang, cuba korang bayangkan bagaimana hotnya seorang gadis yang cun dan comel. Ditambah pulak dengan kehangatan seorang jejaka yang tak berapa macho (sebab muka kelakar) tapi bergaya habes dengan sut ala-ala bos. Dan bayangkan sebuah motor superbike Kawasaki yang sememangnya melambangkan kejantanan seorang lelaki. Perghh…

Seriously ketiga-tiga elemen tu kalau digabungkan akan menghasilkan ‘aura’ yang.. meletup habes!!!! Macam sekeping gambar Zizan Raja Lawak yang segak di samping Miera Leyana Kasmi yang cun ni. Dan ditambah dengan subjek seperti motor superbike Kawasaki, memang menyerlah ar kemachoan Zizan Raja Lawak! Thumbs up!!!

gambar image zizan raja lawak miera leyana kasmi kawasaki superbike
Credit gambar: Mr. Em Deen.


Siapa nak gambar segempak dan se’hot’ ni boleh roger-roger Mr. Em Deen ni. Hasil dia memang terbaik. Cayalah!!!

P/s: Hajat hati nak pakai BMW 325i dan Yamaha R1…
(Visited 137 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Berita) Peserta Akhir Fear Factor Makan Bangkai Kambing?

Comments

  1. Fakarepain says:

    nmpk moto macam kawasaki z1000

  2. akubiomed says:

    Motor idaman kalbu bilalah hendak merasa pakai? :-)

  3. Piston Pecah says:

    wah…nak bergambar gaks!

  4. Haz says:

    mmg mengancam la miera leyana..
    hehe

  5. faisal says:

    wah semart la motor ni…beli boleh sambar tah..insyaAllah…tak mustahil la..

    http://faisalapardi.com/

  6. suliana says:

    oh comel nya zizian :-) tpi knp miera liyana.. unlike :-P

  7. suarapeople says:

    xsegak laa..hikhik…awek tu cun

    http://www.suarapeople.com

  8. sweet says:

    sukenye dia tayang ketiak..hahaa

  9. Pisyek says:

    aku minat NINJA. Sangat kewl dowh~

    hahaha….

  10. haik? tak hot laa plak miera leyana nie, kalo dalam gambar yang seksi tue nampak hot plak.. haha

  11. jieda says:

    untung zizan dikepit oleh miera

  12. sekandung says:

    zizan..zizan…naperlah ko tak menang paling popular ekkk

  13. cayalah bro, samalah kita nak pakai yamaha r1, kata nak konvoi sama kan? :D

  14. hana says:

    mira nh kalau bergambar gaye die mmg hot gile la..
    parah camni..
    =D

  15. zik says:

    cantik picture nie.. bila aku nak angkut motor besar macam nie… ermm

  16. MDHAFiZ.NET says:

    kalau aku dpt awek tu…esok terus gi meminang..hahaha :)

  17. rina says:

    lelaki nampak lebih kacak jika berdiri sebelah awek cun..hohohohoho

  18. fendidahada says:

    pergh..ngan awek ehem2 tu…

    1. aizuddin says:

      terus je hot..


LIKE KAMI DI FACEBOOK