Apr 242011
 

Amboi, pakcik ni sakan ar. Saya kahwin pun belum tapi pakcik ni dah cukup 4 isteri.. hahaha jangan marah ar.. gurau je…

gambar lelaki pakcik bawak bini madu 4


P/s: Arghhh nak kahwin.. tapi duit takde lagi ;(
(Visited 84 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Tuala Yang Seksi Dan 18sx.. perghhh...

Comments

  1. zik says:

    mak aaaii biar betul nih….complete semua..

    1. FITRIHADI says:

      Dah cukup syarat ar tu hehehe

  2. ena says:

    hahahahahaha..bagus btol.

    1. FITRIHADI says:

      hehe kesian bini tu kena berhimpit…

  3. lizz says:

    bahahahahahahahahaha!!!!!koaja aww pic ni. lawak giler pakcik tu bawak camtu!!!

    1. FITRIHADI says:

      hehehe saja nak nyakat pak cik tu..

  4. HAHA,XLEH BLAH BETOL ;)

    1. FITRIHADI says:

      hehehe best betul pakcik tu ye…

  5. umialya says:

    ok apa, janji bahgia

    1. FITRIHADI says:

      hehe betul tu..janji diorang bahagia..

  6. Sir Marcello says:

    hahaha…dat old folk mmg rock!!

    1. FITRIHADI says:

      haha pak aji rock ke??

  7. mana ko dapat ni wei haha nampak bahagia je dorang kan?

    p/s:bro, ko berlakon kan?duit masuk punya… xD

    1. FITRIHADI says:

      haha ada ar dari sumber-sumber rahsia..

      eh dari tadi aku tak faham.. aku berlakon apa ni???

  8. fitri says:

    xpelah tu..
    jnji ckp syarat bpoligami
    nk kasi adil ler tuu bwk jln2 ke hulu ke hilir he3

    1. FITRIHADI says:

      haha betul tu.. kena adil. susah kot kalau poligami sebab nak kena adil..

  9. akubiomed says:

    Err betulker, entah anak pakcik atau bawa saudara dia ker :-)

    1. FITRIHADI says:

      err cerita betul memang aku tak tau apa-apa… tapi aku rasalah tu bini dia kot..

  10. sweet says:

    a,a laa 4 org..hahhahaa

    1. FITRIHADI says:

      hehe baru perasan ke??

  11. […] pula melihat pic ini yang bro amik semasa melawat blog si FitriHadi yang sudi mengiklan di blog […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK