Apr 262011
 

Ada beberapa kemungkinan yang boleh aku buat dari gambar ni. Sebelum tu aku nak panggil lelaki yang jegil tu dengan nama Encik Poyosepanjangmasa. Kita tengok dulu gambar ni.

gambar obama diserang sakit sick photo image


Antara kemungkinan yang boleh dibuat;

1. Mungkin Encik Poyosepanjangmasa ni lapar kot. Tengok Obama pun dah macam tengok ayam goreng je.
2. Encik Poyosepanjangmasa ni kan peminat susah mati Obama. Rugi ar kalau dia terlepas satu saat untuk tengok idola kesayangan dia tu. Tu yang jegil tak habes-habes tu.
3. Orang kata dok saf depan tu lagi afdal dari saf belakang. Tu yang Encik Poyosepanjangmasa ni happy semacam je dapat dok saf depan.
4. Mungkin Obama terkentut menyebabkan urat muka Encik Poyosepanjangmasa terus tegang macam lepas kena suntik botox.
5. Aku rasalah.. Encik Poyosepanjangmasa tu… err.. g..a.. [korang sambung ar sendiri]

P/s: Betul ar orang kata kat dunia ni ada 7 jenis muka je sebab muka obama ni ada iras-iras muka tok imam kampung aku. Sungguh, aku tak muhong.
(Visited 51 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Pemain Bola Sepak Kena Penampar Jepun Tergolek!!!

Comments

  1. ina says:

    hahahhahahahahahahahaha macam muka kena sawan.

  2. hahaha muka excited kot

  3. fina fento says:

    biaq betoi?muka obama macam muka ketua kampung cek?sunggoh ni tak muhong? ce pos ce pos gambaq dia

    LOL

    1. FITRIHADI says:

      macam tok imam ar.. ermm takda ar gambar dia.. hehe

  4. zik says:

    macam tengah sakit leher jer… timing memang ngam2 soi…

    1. FITRIHADI says:

      hehe ye ke? gambar tak berapa real ar.. adeh..

  5. akubiomed says:

    Macamana boleh terpilih diletakkan di barisan hadapan :-)


LIKE KAMI DI FACEBOOK