Apr 252011
 

Nak tergelak jap aku tengok gambar-gambar ni.. Apa kereta ni terlebih ambik kolesterol ke? Agaknya dia tak dapat hadamkan petrol berlebihan tu yang obesiti tu. hehe…

gambar modi kereta obesiti terbaik


gambar modi kereta obesiti terbaik


P/s: Hidup untuk makan…

.

.

.

gambar modi kereta obesiti terbaik
(Visited 128 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Kawad Formasi Motosikal Yang Gempak

Comments

  1. ya Allah, ni tahap kronik dah ni. byk makan nasi lemak ni. hahah

    1. FITRIHADI says:

      haahaa ye ar tu kot :)

  2. sweet says:

    eee buruknyer…………..

    1. FITRIHADI says:

      buruk?? ok pe.. nampak chubby sket hehe

  3. Ceqla says:

    tu dia, rasa² ber USD tu eh sejubik…..
    mst susah nak buat kete mcm ni…

    1. FITRIHADI says:

      a’ah nak kena ketuk body tu lagi.. banyak habis duit gak tu…

  4. rina says:

    hahahah…macam dalam kartun plak..tp xingat kartun apa

    1. FITRIHADI says:

      apa??michelin lambang tayar tu ke? hehehe

  5. zik says:

    kereta yang 1st tuh boleh jalan ker??? nie edit ker betul nih??

    1. FITRIHADI says:

      ini betul2 wujud ar..mana ada edit..rasanya boleh jalan ar.. takkan nak modi sampai tak jalan kot..

  6. fina fento says:

    tuuuudia..tak rabak ka kat bawah tu kena seret? :P

    1. FITRIHADI says:

      eh rasanya takde ar cecah tanah pun hehe

  7. aqilah says:

    hahaha comel !

    1. FITRIHADI says:

      saya memang comel pun hahaha

  8. akubiomed says:

    Dah macam katak puru.


LIKE KAMI DI FACEBOOK