Apr 042011
 

Ni ajaran sesat mana yang pakcik Google kita belajar ni.. Ada ke dia kata vavi tu sama maksudnya dengan pigs a.k.a. babi… adeh.. aritu pakcik Google ni dah bagi video baik punya Aprill Fool.. ish ish ish naughty betul pakcik google kita ni…

vavi babi bahasa inggeris melayu translate
Vavivovuvavuvavoi…


P/s: Sekarang ni ramai yang puja babi sebab tiap-tiap hari dok mencarut perkataan tu je. Memang tak bagus untuk kesihatan. haha…
(Visited 55 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Lagu 'Ahmad' Yang Bikin Aku Muntah Wehh!! Tolong...

Comments

  1. akuorgkmpng says:

    haha..
    boleh pulak jadi maksud pigs..

  2. Haz says:

    pandai ye google..
    sape dia punya guru bm?
    hehe

  3. chii says:

    chii selalu terpk..kesian cik ibab..kalo orang marah je..sure seru nama dia..nape dia yg sering jadi mangsa eh..ahaha

  4. HH says:

    muehehhe… lawakla..

  5. BOM321 says:

    Kalau viva pula apa?

    Blog BOM321

  6. rina says:

    kamu sorg je kot cari perkataan nih

  7. akubiomed says:

    Haa..haa..pakcik Google sudah Fenin :-)


LIKE KAMI DI FACEBOOK