Apr 282011
 

Amaran! Entry ni tak sesuai untuk kaki ampu boss! Harap maklum!

Hah, Kalau korang tak suka bos korang boleh ar ajak dia datang shopping kat sini. Tak pun bagi je handbag atau apa je jenis bag jenama Boss Babi tu kat bos korang. Esok, atau paling teruk pun, on the spot dia bagi notis berhenti kerja 24 jam. Hahaha…

gambar boss babi


gambar boss babi


P/s: Tak baik sebut babi kerap sangat nanti babi tersedak…
(Visited 93 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Siti Nurhaliza & Artis Lain Yang Gemuk & Montel! Hahaha...

Comments

  1. Bean Moreno says:

    haha dasar barangan haram!

    1. FITRIHADI says:

      hahaha kena samak kot ni

  2. Hans says:

    hahahahahaha….asal pelik sangat nama dia?
    macam2

    1. FITRIHADI says:

      ntah ler… memang bagi diorang takde pe kot. kita je yang rasa pelik..

  3. mak says:

    Miahahahaha…brand apa ni??

    Tak bley tahan bila fitri kata ‘nanti babi tersedak’

    1. FITRIHADI says:

      haha brand boss babi ar.. memang ada kat China ni..

  4. decrewz says:

    Mesti bos2 terasa.. Yang mna bernama bos, konfirm x nak beli..ha3

    1. FITRIHADI says:

      haha sesuai buat hadiah untuk boss yang gila pangkat, kuasa dan harta…

  5. suliana says:

    hehe.. ada jugak brand cam tu eh :-)

    1. FITRIHADI says:

      ni brand kat china ni.. hahaha..

  6. phreak-id says:

    Woi fit. Tak baik mengumpat babi bro.. :p

    Terbaru >Fast Five (Fast and Furious 5) Screening? >Durian Oh Durian >Download Filem Hikayat Merong Mahawangsa

    1. FITRIHADI says:

      eh manada ngumpat ar.. ni puji ar sebab menatang tu ada brand sendiri.. hahaha

  7. akuorgkmpng says:

    haha.. jenama yg boleh mndtgkn marah..

    1. FITRIHADI says:

      nasib baik takde kat malaysia.. ada kat china je hehhee

  8. lizan says:

    bahbi la pulak….. sampai ke hati nak beli ni

    1. FITRIHADI says:

      kalau jual kat malaysia sah2 tak laku…

  9. lydzar says:

    ada jugak eh brand mcmni..mmg tak sesuai masuk pasaran mesia

    1. FITRIHADI says:

      a’ah brand ni ada kat china je..malaysia takde lagi..

  10. titan says:

    wahhh, ganas gila. kat mana nih??

    1. FITRIHADI says:

      brand ni ada kat china je.. napa? teringin ke hehehe

  11. zik says:

    amboi… bukan kat mesia nih.. kalau ada …. tak tahulah kat maner agaknya???

    1. FITRIHADI says:

      a’ah ni kat china ni.. kat malaysia memang kena gam ar kalau ada…

  12. akubiomed says:

    Pelik juga jenama. Kalau di ada butik di Malaysia tentu tidak ada pelanggan yang masuk :-)

    1. FITRIHADI says:

      a’ah nasib baik ada kat china.. hehe

  13. aduiiI~ ade jugak jenama ni.. kat mana nii??

    1. FITRIHADI says:

      ini ada kat china je.. napa? berminat ke??

  14. […] nak jadi Puma ar tu. Hampeh! Negara China ni ada-ada je jenama diorang. Yang entry lepas tu pasal Boss Babi, ini baju jenama Pork plak?? Macam-macam ar. Adeh… P/s: Jangan perangai macam babi, […]

  15. aku says:

    pix ni kan ko ambik dari blog org lain apesal ko letak watermark ko.. agak2 la

    1. FITRIHADI says:

      Apa perasaan awak kalau orang senang-senang je copy paste semua isi entry tanpa perlu cari bahan dan karang ayat.

      saya dah 4 tahun berblogging. disebabkan masalah copy paste ni lah saya susah nak maju dalam dunia blogging. saya tahu ada beberapa blogger hebat yang copy paste entry saya dan gambar-gambar yang saya cari, last-last dia dapat nama dan dia yang kaya dan jadi fokus. dan ada gak fan page yang ada follower puluh ribu pun guna gambar dari blog dan fan page saya. beratus2 yang share. tapi saya? masih di takuk lama…

      saya rasa awak pun kecewa kalau awak di tempat saya. segala apa yang ada di blog ni bukanlah copy paste bulat-bulat dari blog orang lain, tapi adalah carian idea saya sendiri mungkin dari google dan mungkin dari sumber yang saya pilih sendiri.. saya tak suka tiru entry orang lain juga tak suka copy bulat-bulat entry orang lain. kalau sama pun hanya kebetulan. lagipun internet ni kan tempat berkongsi. semua orang boleh dapat kalau dia nak usaha dan terpulanglah orang tu nak letak watermark ke tak..

      kalau awak nak tegur saya, better awak tegur gergasi blogger dan fan page yang lebih berjaya dan kaya dari saya. saya ni blogger biasa saja. masih mendaki dengan tali tanpa menggunakan ‘helikopter’…

      kalau awak tengok template ni pun tak sama dengan blog lain sebab saya tak suka sama dengan orang lain. saya nak jadi unik dan berdiri dengan usaha sendiri. harap awak boleh terima penjelasan saya sebab hal copy paste ni lah yang saya kesali dalam dunia blogging sampaikan saya nak maju pun susah…

      thanks sebab tegur.. but i have my own reason. sorry…

      1. aku says:

        -aku tegur ko sebab aku rasa next time takyah la buat mcm ni. kalo ko ambik dari laman web org lain, ko bagi link, kredit. ni etika bila buat “citation” secara global. bagi kredit when it is due to give it.

        -pasal org lain punya praktis, senior ke hebat ke – tu aku tak mau campur.. sebab banyak je blogger sampah. blog ko ni best, tu pasal aku post. kalo tak aku click close navigation je.

        -anggap teguran aku ni teguran membina. peace :)


LIKE KAMI DI FACEBOOK