Apr 292011
 

Tahniah buat blogger Broframestone kerana telah berjaya menangkap ikan keli terbesar dalam sejarah Asia. Ikan keli seberat lebih 50 KG itu telah dijadikan lauk kenduri untuk jiran tetangga di kampung halamannya.

blogger tangkap keli besar asia


Kami di meja kerja Fitrihadi.com hanya ternganga melihat gambar ini kerana…… ianya bukanlah gambar sebenar. Blogger Broframestone jangan ar marah.. gurau-gurau je hehehe…

P/s: Goreng pun sedap..
(Visited 204 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Khayalan Chenta Aseta - Dah Lama Aku Usya Blogger ni...

Comments

  1. Kodet says:

    Nampak REAL! Cuma bila tengok tang badan tak berapa real , haha … tak mungkin….

    1. Kenapa tang badan tak nampak real ek…

      adeh.. ini pun boleh dijadikan bahan ek

      1. FITRIHADI says:

        hehe kalau buat real kang ramai yang percaya lak.. erkk bro marah ke?? kang esok sampai surat saman kat saya lak.

    2. FITRIHADI says:

      hehe takut nak buat real nanti ramai yang percaya lak…

  2. Haz says:

    Nampak Beno Nipunye~
    broframestone makin hitam??
    hehe

    1. FITRIHADI says:

      haha tapi sasa tu…jeles ar…

  3. PeNgembara says:

    fuh….nasib bek gambar x real…hahaahahaha…tekejut gak kalau gambar real nie…ekekkee

    1. FITRIHADI says:

      haha saja nak gurau dengan broframestone

  4. eshegurl says:

    huhu..ingat btul2.kagum sgguh

    1. FITRIHADI says:

      eh betul ar tu hehhee

  5. zik says:

    Amboi… rasanya gambar ikan keli nie aku ada letak kat blog aku… pasal ikan keli… huhu.. tapi muka lain lah..hehe… terkena sudah..

    1. FITRIHADI says:

      hehehe saja nak gurau2..

  6. fiezah91 says:

    hahaha.. tertipu lak..

    1. FITRIHADI says:

      hehe entry hangit mengena…

  7. tiba2..aku terfikir idea nak letak muka ko dalam line up, haha

    1. FITRIHADI says:

      boleh-boleh.. hahaha…

  8. nizam says:

    haha…masuk badan fail sikit la….tone warna lari… ekeke…

    1. FITRIHADI says:

      ini je yang mampu haha kaau buat betul kang satu malaysia percaya..naya eden…

  9. MDHAFiZ.NET says:

    nampak bena menipu…

  10. akubiomed says:

    Ha..haa..bahana sumper impose kalau diedit kena dengan caranya, ada yang percaya nanti

    1. FITRIHADI says:

      saja edit tak betul2 kang buat betul2 kena saman lak hehe

  11. MEKAR says:

    eh… bukan gambo betul ker tu ? besar benar ikan keli nya

    1. FITRIHADI says:

      memang tu gambar betul tapi kepala orang tu je yang tak betul hehee

  12. hahahaaa.. aduhaii~ ingat betul gambo broframstone tadi.. ish ishh…

    1. FITRIHADI says:

      hehee saja mau sakat dia

  13. xmarah punye.. tp menarik he…23x


LIKE KAMI DI FACEBOOK