Apr 032011
 

RM77.00. Itu jumlah earning yang aku dapek dalam Churp Churp sekarang ni. Banyak tu je aku mampu dapek. Nak buek camno eh.. tapi kalu mu raso mu buleh dapek laie banyok dari eden, po kato mu daftar jo churp churp melalui PAGE REGISTER CHURP CHURP ni. Kito tengok sapo lagi banyok dapek earningnyo.. hehehe…

Tak susah pun nok dapek earningnyo. Korang kono tweet atau spreadkan link suatu iklan tu. Bilo adi orang klik baru ado earningnyo dalam RM0.20 untuk satu klik Takpun kalo ado orang beli barang melalui link kito tu, fuhh masyuk tu beb dapat dalam RM2-3 ringgit gak..

Erm soalan yang selalu bermain di fikiran setiap twitterer mahupun blogger; Bila Churp Churp Akan Update Earning Korang? Jadi, aku ada ajukan persoalan ini kepada staff Churp Churp sebab aku cari dalam page FAQ diorang macam tak terjawab lak persoalan tu. Dan dalam masa tak sampai sehari diorang pun reply.

The earnings will be credited within a week of the campaign running or within a week after to look through the clicks to make sure there are no fraud clicks before we proceed to any earnings.

Pendapatan akan dikreditkan dalam minggu pertama sesuatu kempen itu dimulakan atau dalam masa selepas seminggu untuk melihat klik dan untuk memastikan tidak ada klik penipuan sebelum kita memberikan sebarang pendapatan.

Jelas tak dengan penerangan tersebut? Harap-harap lepas ni korang jelaslah dengan prosedur earning tu dimasukkan.. Dan remember, no click fraud okay..

LIHAT JUGA:  (Tutorial) Buat Banner Yang Ada Tajuk-Tajuk Entry | Untuk Lelaki Tak Kacak & Wanita Tak Cun
churp churp
wuu terbaik nok! hihihi..


P/s: Terima Kasih Churp Churp sebab bagi duit poket sikit :)
(Visited 27 times, 1 visits today)

Comments

  1. anati soki says:

    untung leih dr nuffnang dak?? hehehe. tiba2 rasa tringin nk churp2 jugak..tak lama bro fit kayo laaa.. belanja anat mac D pun dah ckup.. hehehe

  2. syu90 says:

    wah..byk ar tu..
    syu bru je rm7++..
    ckit je..huhu

  3. zahidah says:

    entahlah…sekarang ni semua macam tak naik2 je duit…nuffnang pun sama jugak…iklan selalu nampak tapi tak de BE pun…jumlah? tak yah cakap, masih banyak tu jugak….

    New Entry: Prolink Modem

  4. Amiey says:

    amiey xpandailah Churp Churp =.+

  5. sesegar says:

    churp2 ni ape sebenarnyaa :)

  6. hazwan says:

    churp2 br ade 20 lbih huhu lame lg tu nk sampai 100

  7. fuh sikit lagi tu nak 100, tiba2 aku rasa semangat hehe

    bro Man U menang!! sila nyatakan kegembiraan di entri aku ye :D

  8. akubiomed says:

    Huii, masih jauh lagi untuk sampai cash out kerana tweet iklan selalu bukan pada waktu puncak :-)

  9. zik says:

    churp2 earningaku punya dah mula banyak nih… tunggu bila nak cash out… tungguew.. huhu

    1. MDHAFiZ.NET says:

      mcm besh je churp2 nih…nanti aku register lah..hahaha :)

  10. Noridah says:

    awal bulan mac yang lepas dah memenuhi syarat cashout, tunggu check sampai je. tapi kali ni mcm lagi lambat nak cashout sebab jarang dapat schedule tweet tak macam dulu. jenis iklan PTC ni pulak kalau tak betul time promote, tak ada klik la jawabnya.

  11. MDHAFiZ.NET says:

    banyak tu bro…nuff aku aku dh x kisah lg dah..x kuasa i dgn nuff tuh..baik fokus dgn adsense…10 kalai ganda aku boleh dpt dr nuff dan yg sewaktu dengannya dalam sehari.. :)

  12. aried says:

    sangat menarik!!… aried dah cuba!! Memang berbaloi dan sebenarnya ada cara khas untuk tingkatkan earning chuprchurp ini!! Mari baca tips tingkatkan earning churpchurp

    1. FITRIHADI says:

      oh thanks sebab kongsi link tu :)

  13. […] nak cuba, aku juga cuba buat eksperimen dengan earning aku. Kalau korang perasan dalam entry ‘Bila Churp Churp Akan Update Earning Korang?‘ aku ada mention earning aku masa tu adalah RM77 je. Sekarang lepas sebulan entry tu […]

  14. rox says:

    aik pelik la..
    saya xdapat2 pun..dah bape bulan dah ni..

    Highest Paying Affiliate Programs

  15. zul says:

    nak tanya churp churp tu update earning tu setiap minggu ker

    1. FITRIHADI says:

      biasanya hujung minggu atau pun selepas suatu kempen tu berakhir…

  16. Ahmad Hati says:

    Kadang-kadang lambat juga dia update


LIKE KAMI DI FACEBOOK