Apr 162011
 

Tak pernah aku tengok dan tak pernah terlintas langsung dalam fikiran aku nak buat benda gini untuk atasi kesesakan jalan raya.. haha sengal je diorang ni.. lepas aku share dengan korang ni, jangan nanti ada plak video camni dari Malaysia. Mau kena sebat dengan pak polisi nanti haha..



P/s: Apa yang selalu korang buat bila stuck dalam traffic jam? Ngorat awek dalam kereta sebelah? Mekap? Blackberrying? iPading? hehehe…
(Visited 8 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Lagi Sekor Kucing Berjalan Dengan Dua Kaki. Haha Comel!

Comments

  1. sweet says:

    hehee lucu plak sume main reverse2 camtu. tp bahaya laa

    1. FITRIHADI says:

      bahaya tak bahaya.. janji cepat sampai umah.. maybe diorang rindu kat bini tu..takpun dah tak tahan nak melepas.. tu yang nak balik cepat tu hehehe

  2. akubiomed says:

    Hee..hee..macam tabiat cara orang memandu kenderaan

    1. semua pakar reverse tu bro xD

      1. FITRIHADI says:

        tu ar pasal..kalau aku sah-sah masuk longkang dah..

    2. FITRIHADI says:

      kat malaysia takde lagi yang berani buat gitu.. haha

  3. Piston Pecah says:

    takdo kojo ko hapo tu?

    1. FITRIHADI says:

      bukan takdo kojo tapi tolobih akai.. hahaha

  4. aqilah says:

    haha idea idea, bile jem je nyanyi dlm kereta

    1. FITRIHADI says:

      biasa ar bila dah bosan.. hehe

  5. franadiantara pratarasastya says:

    yg pnting happy


LIKE KAMI DI FACEBOOK