Apr 012011
 

Nampaknya bulan Mac dah melabuhkan punggung tirainya. Hari ni dah masuk 1 April. Jadi, disebabkan bulan lepas ada peningkatan yang memeberangsangkan dalam peratusan trafik Fitrihadi.com, maka aku nak buat anugerah sikit. Ini adalah Anugerah blogger paling banyak komen dalam entry aku. Tanpa membuang masa kita terus ke acara penyampaian anugerah…

Tempat ketiga dimenangi oleh saudari RINA dengan 30 komen.

gambar rosmilanita rina


Tempat kedua dimenangi oleh saudara ZIK dengan 31 komen.

gambar zikrihusaini zik


Dan tempat pertama dimenangi oleh saudara AKUBIOMED dengan kutipan komen sebanyak 36 komen.

gambar akubiomed


Terima kasih diucapkan kepada top 3 blogger yang banyak memberi komen di blog ini. Lepas ni bintang-bintang akan diberikan kepada blogger yang memberikan komen lebih dari 30.. dan akan di highlight di majlis anugerah ni.. Dan tak lupa juga 7 blogger lain blogger yang turut sama memeriahkan blog Fitrihadi.com ini. Siapakah mereka?? Jom kita tengok senarai dibawah!
  • akubiomed akubiomed (36)
  • zik zik (31)
  • rina rina (30)
  • sweet sweet (15)
  • tengkorak emas tengkorak emas (15)
  • Nizam Nizam (13)
  • aLya aLya (12)
  • Amiey Amiey (12)
  • Amry Amry (10)
  • fiezah91 fiezah91 (10)
  • LIHAT JUGA:  Top 10 Scandal Fitrihadi.com Bulan Disember 2010

    .

    Laporan trafik blog Fitrihadi.com akan menyusul selepas ini. Sebelum tu, jom kita layan video muzik yang menjadi kegilaan ramai sekarang ini.. err aku maksudkan video muzik yang buat orang jadi gila.. hahaha…



    P/s: Si Rebecok Black ni patut berlakon je lagi bagus.. rupa dah ada.. suara je kureng sket. hehe
    (Visited 8 times, 1 visits today)

    Comments

    1. ina says:

      teringin jugak T_T

    2. sweet says:

      hurrmm.. xtau nk komen apa. tp aku suka tgk avatar aku kat list tu. comel je nmpk..kihkih

    3. razfira says:

      alaaaaa.. knape saye x de?? hehehe

    4. now..I’ve got mission..to comment here xD

    5. hudhud says:

      hahahaaa rebecca who? memang lagu ni buat aku gila! 0.o

    6. rina says:

      Thank u,sbb letak header ku yang xsemenggah itu hahah…
      congratz traffic meningkat..

    7. mommy nana says:

      hehe. tahniah2! bagus juge appreciation. nak kasi adiah pun tgok le juge kan.. bajetsss :P

    8. fina says:

      tahniah semua..dah lama tak komen sini


    LIKE KAMI DI FACEBOOK