Apr 272011
 

Pernah tak korang alami situasi di mana korang dah tak tahan sangat? Dan yang lagi teruknya memang korang dah takde masa atau tempat nak melepas. Dan yang lagi teruk seteruk-teruknya, tempat korang tu ada model yang seksi siot. Lagi ar tak boleh tahan. Hah camna tu? Apa nak buat? Jom ikut petua budak laki ni. hehehe…

gambar pancut depan model


P/s: Tak baik tahan kencing kerap sangat, nanti kena batu karang baru tau langit tu tinggi ke rendah.
(Visited 119 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video Parody) Nora Danish Kena Sore Eyes dapat 5 Days MC

Comments

  1. titan says:

    wawaa..tajuk memang tak boleh blahh..haha

    1. FITRIHADI says:

      hehehe saja mau kasi gempak skit

  2. harapnya adik tu jangan la buat camtu lagi lepas ni..


LIKE KAMI DI FACEBOOK