Mar 022011
 

Hey buddies!!!

panas pelacur blogger
Patut panas je sehari dua ni…


Sejak dua tiga hari ni panas isu pelacur blogger ni. Adeh perlu ke sampai timbul istilah pelacur blogger tu? Ermm bagi yang tak tahu apa itu ‘pelacur blogger’ boleh tengok video di bawah ni. Hahaha…



hahaha jangan marah ar… Untuk pengetahuan korang, definisi tu di ambil dari blog yang cipta istilah ‘pelacur blogger’ tu lah. Bukan dari saya ye. Dan ini parody je. Don’t take it too serius!

P/s: Pada pendapat korang, Perlu ke menggelarkan orang lain pelacur blogger? Korang sokong ke istilah blogger pelacur ni?

P/p/s: Klik like kalau korang suka video parody tu. hehe
(Visited 21 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Lawak) Bila Makwe Cemburu Buta dengan Ikan Paus

Comments

  1. aLya says:

    ishh..macam-macam istilah ade..huhu
    x setuju ngan istilah tu..kasar.. :)

    1. FITRIHADI says:

      a’ah tu ar.. rmai yang kata kasar.. tak patut digunakan..

  2. DaHLia says:

    hahahaa…
    rajin tol!
    anyway, setuju dengan ayat ketiga terakhir tu…
    maybe blogger kena tilik cermin dulu sebelum buat post :D

    1. FITRIHADI says:

      a’ah nak cakap apa-apa kena fikir dulu kan.. takut nanti makan diri lak..

  3. akubiomed says:

    Istilah blogger pelacur agak kasar mungkin boleh cari istilah yang lebih lembut sikit :-)

    1. FITRIHADI says:

      a’ah tatau nak guna istilah apa lagi.. ada cadangan.

  4. zuriey says:

    ala tak dapat tgk video tu..tapi tak bek betullah dgr gelaran tu

    1. FITRIHADI says:

      eh dah tengok ke belum video tu??tengok ar kalau belum..

  5. Piston Pecah says:

    teruk benar bagi gelaran macam tu…agak-agak sikit kot

    1. FITRIHADI says:

      erm ntah.. aku pun terkejut dengar gelaran tu pada mulanya

  6. mie says:

    tu dia!!
    hitler jemputan ke
    heeheeeee

    1. FITRIHADI says:

      hehe bukan-bukan.. tu hitler jadian arr..

  7. anati says:

    kalau nk ikut pndapat anat la.. smua org ada pendapat masing2.. cuma.. untuk anat.. kita sama2 blogger.. tak payah kot nk gaduh2.. kita buat entry scara aman kan lg bagus .. tehee…

    1. FITRIHADI says:

      a’ah tak perlulah nak gaduh-gaduh.. merosakkan nama blogger je…

  8. decrewz says:

    Jai rasa, mungkin tekanan dalam dunia blogger sudah bermula sampaikan ben pun dah dicop sebagai remin ben..hu3

    1. FITRIHADI says:

      remin ben??maksudnya?? tak berapa faham ar..

  9. chii says:

    ni blog yg ke-3 chii dgr pasal blogger pelacur…
    ishk..sgt kasar ..x sepatutnya perkataan mcm ni leh ada dlm dunia blogger

    1. FITRIHADI says:

      ramai yang kata perkataan tu kasar.. ermm nak bagi perkataan apa ye??

  10. phreak-id says:

    update sungguh hitler nih. asal ada isu je, mesti dia nak komen yek. Dari kes bercium kt pavillion tuh lagik. hahaha

    Terbaru > Gossip Blogger >Nak Malu ke Nak Sentap Dengan Gplusmy ni? > Coke’s Secret Formula – Coca Cola Ada Alcohol?

    1. FITRIHADI says:

      haha biasa lah hitler ni panas telinga skit.. tu yang sensitif tu..

  11. MDHAFiZ.NET says:

    hahaha.. pelacur blogger bertuhankan wang ..wang..dan wang… :)

    1. FITRIHADI says:

      haha dan publisiti! publisiti murahan…

  12. Wan Perlis says:

    hahaha
    mmg murahan klo camtu

    1. FITRIHADI says:

      haha ye kot.. adeh..

    1. FITRIHADI says:

      hehehe thanks akak :)

  13. […] bagi aku semangat walaupun bukanlah seperti yang aku harapkan (from my girlfriend). [ TOP ENTRY ] (Video) Weh Fit: Ko Tau Apa Itu Pelacur Blogger? | Parody Je haha disebabkan beberapa hari lepas kecoh isu pelacur blogger, maka aku buat satu video parody. […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK