Mar 302011
 

Perghh kalau aku naik moto ni gi kuliah memang lecturer pun bagi aku A sebab terbukti dengan gabungan ilmu design + ilmu komputer + ilmu teknikal + serta ilmu mencairkan hati anak dara, maka terhasillah sebuah motorsikal yang gempak serta cool habes.. tak perlu dah nak buat assignment dan projek segala pekebenda tu semua.. hahaha



P/s: Eh aweks-aweks takleh tumpang sebab motor ni muat sorang je. Lagipun nanti takut cik nurse jeles dan marah plak hihi
(Visited 6 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Hot Mama + Funny Papa + Cool Wagon Car + Rap Song! Memang Terbaik Punya Gempak!

Comments

  1. zool says:

    Motor ni memang gempak.. tapi awek cuma pandang je la. nak tumpang tak boleh

  2. sweet says:

    x cair ponn..heheee

  3. mie says:

    gue memang teringin nak ada motor camni..
    eheheheee

  4. landax says:

    wah!sangat cooll!!!

  5. phreak-id says:

    dia punya meniarap. Kalau aku bawak sorang-sorang tengah malam, jawabnya tertidur. hahaha

    Terbaru >Kecoh Fenomena Simbol Pelik >KFC Famous Bowl >Review : Samsung Galaxy S

  6. saye says:

    nk satu….


LIKE KAMI DI FACEBOOK