Mar 252011
 

Aku pun tak tahu macam mana diorang buat video ni. Nak padam satu-satu skateboard tu supaya jadi invisible memang susah. Banyak frame tu nak kena padam. Apa pun thumbs up buat mereka yang kreatif menghasilkan video di bawah ni :)



P/s: Siapa berani ambik risiko nak pecah telur dan sakit celah kangkang boleh cuba sukan skateboard ni hehehe
(Visited 2 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Mesin Jual Snek Percuma Dan Menyeronokkan!

Comments

  1. yangbaik says:

    sayangnay aye bukanlah peminat skate board… agak2 kalau pakai juba sesuai tak guna skateboard…. hahahah

  2. Amiey says:

    hihi nanti amiey try huhuhu

    btw baru nak datang blog fit . cantik color baru >.<

  3. serol says:

    semart!

  4. rina says:

    ohhhh kakkoiiiii

  5. aku ada skateboard mini..main dgn jari hehe

  6. pilotHans says:

    mmg cool abis ^_^ nk edit bayang2 lagi..giler rajin

  7. akubiomed says:

    Teringin hendak belajar skateboard tapi dah tua. Kalau ada pemain skateboard pun tidak ada tapak untuk menunjukkan bakat mereka


LIKE KAMI DI FACEBOOK