Mar 222011
 

Canggih gak video iklan Corning Gorilla Glass ni. Bagi yang tak tahu, Corning Gorilla Glass adalah kaca yang berkualiti dan mempunyai ketahanan yang tinggi dari pecah dan calar. Memang terbaik ar kaca ni.

 

 

gambar gorila corning gorilla glass
 

Siapa sangka gorila yang kelihatan gemuk dan huduh tu sebenarnya lebih maju dan bergaya dari kita. Kalau korang tak percaya cuba tengok video kat bawah ni.. Sempoi habis! hahaha…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Macho gila Gorila dalam iklan ni. hahaa!

(Visited 160 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Menara Pencawang Elektrik Yang Unik & Kreatif

Comments

  1. akubiomed says:

    Dah macam cerita Planet of the Ape sahaja :-)

  2. saiful says:

    Cara pengiklanan yang sungguh kreatif tapi kelakar bila tengok aksi gorilla menonton tv

  3. corning incorporated ni menyediakan khidmat teknologi ke bro?iklan pasal produk dorang ke?

    1. FITRIHADI says:

      ni iklan gelas kaca.. kalau nak tempek atau ganti kat alatan umah atau barangan teknologi, gi order je pastu diorang pasang kat benda yang kita nak..

  4. Nizam says:

    hahaha…
    tapi kan ni mesti diorang ajarkan…
    yelah,tak kan sifat semulajadi dia mcm tu…

  5. rina says:

    aiyo xbleh tengok plak video nih..
    dulu masa kecik2 takut gila dengan patung gorilla nih..
    sampai sekarang masih ada saki baki perasaan itu.. hohoho

  6. zik says:

    kreatif sungguh iklan deme nih.. jarang2 orang buat macam nie… huhu

  7. saye says:

    tterbaikkk….

  8. bobby says:

    giler kingkong la… eh, kingkong dgn gorilla sama ke?

  9. […] nipis, gajet ni jugak dilengkapi dengan Corning Gorilla Glass yang membuatkan ianya lebih kuat dan tak […]

  10. […] air, kalis gegaran, kalis calar dan mesra untuk poket seluar. Screen di hadapan dilapik dengan Corning Gorilla Glass. Walaupun ia menjadikan saiz iPhone semakin besar tetapi ia mampu memberikan perlindungan […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK