Mar 202011
 

Lagi satu benda cool aku nak share dengan korang iaitu teksi. Ni bukan teksi biasa yang berkuasa kuda laut, tapi ini teksi yang paling gagah dan beraninya di atas jalan raya. Bayangkan Mitsubishi Lancer Evo ditukar menjadi teksi. Memang cool habes ar..

teksi lancer evo mitsubishi


Siapa yang akan memandu? Tak payah the stig.. tak payah Micheal Schumacher.. kita panggil je ‘Pakcik Drift’ dalam video ni hehehe


Fit: “Pak cik, berapa tambangnya?”
Pakcik: “Tak mahal. RM20 je.”
Fit: “Oh ini duitnya”
Pakcik: “Eh apsal RM10 je”
Fit: “Ye la. Kan saya naik dengan pakcik. Kita bahagi dua ar. Saya bayar RM10. Pakcik pun bayar ar RM10 gak!”
Pakcik: %@&%$@#*

inspira teksi gambar
Apakah akan wujud teksi Inspira?? Kita tunggu!


P/: Mana lagi best naik teksi ke bas?
(Visited 117 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Kisah Di Sebalik Gambar Comolot Semasa Perhimpunan Haram Di Vancouver. Oh Indahnya...

Comments

  1. trex says:

    hahaha
    nak try la wat camni
    kekekekeke

  2. aiza says:

    hahhah..
    mmg sengal abis..

  3. Malwana says:

    jap jap, nape kat keter evo tu ade logo proton kat depan?

    1. FITRIHADI says:

      tu gambar lama kot sebelum keluar inspira..tapi inspira kan sama dengan evo..kan kan..

  4. zik says:

    steady lah pakcik… memang sempoi betul…. hehe

  5. ni bukan evo ni…inspira la..huhuhu

  6. Mus says:

    dahsyat jugak pakcik tu..

  7. fuyooo pakcik.. haha :)

  8. Haz says:

    nak try naik gak..
    haha

  9. Safiena says:

    whoaaa.. mewah tu hihi

  10. YobSumo says:

    haha. smart gak dowh!

  11. zool says:

    kira okla tu. tapi yg ni lagi best
    http://ohpemandu.com/2010/10/teksi-terbaik/
    Lamborghini lag

  12. akubiomed says:

    Kalau guna Inspira sebagai teksi limousine KLIA atau LCCT bagus juga.

  13. Bean Moreno says:

    wah best gila…


LIKE KAMI DI FACEBOOK