Mar 102011
 

gambar photo super junior


Wah! Aku ternganga jap tengok video ni. Pandai gak diorang cakap arab walaupun baca text je.. macam dah pandai cakap arab. Dulu aku sekolah Arab tu yang aku respek diorang ni. haha siapa nak belajar arab boleh ar belajar sikit-sikit melalui video ni. :)



P/s: Baru habis layan cerita korea ‘Sassy Girl – Choon hyang’.. Dah mabuk cinta korea ar plak.. adeh…
(Visited 11 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Justin Bieber Join Team Barcelona FC? Boleh Caya Ke?

Comments

  1. cik pulau says:

    waahhh.. kawan cik pulau suka sangat suju tu,..

    cik pulau dah lama layan citer tu..
    nt layan la pulak you’re beautiful dgn secret garden.. best.. lalala~ ^^,

  2. Wuucin Kimora says:

    wow..hahahha.. best la dorang nie.. sweet je kn bhsa arab nie :)

  3. apsal mcm senang je dorang ni belajar..bagus2

  4. decrewz says:

    Ahlan wasahlan.. Kan dah pandai..hu3

  5. rina says:

    Korea entertainment nak luaskan ‘pengaruh’ ke arab..
    Sebab tu dorang blaja sikit2 arab…
    bahasa melayu pun dorang pandai tau..eheeee

  6. Amry says:

    uish!!orang korea tuu…dasat!!
    aku dulu angau gak cerita korea….kalau boleh sekarang nak layan gak,tapi tak der masa.Hmm

  7. Rajdev says:

    Cam senang jer diorang tukar dielek asal ,salute la diorang ne

  8. nuriz says:

    penah baca dulu natalie portman pun pandai cakap arab

  9. fathiah says:

    auuuu… suke giler super junior.. hehehe :)

  10. Haz says:

    wah..
    ok jgk dorang ckp arab.

  11. Heidi Shafiq says:

    lame x nmpk bro.. :)

    1. FITRIHADI says:

      bro pun sama ar.. lama tak nampak.. gi mana??

  12. cikpuanhady says:

    uwaa..dah lama tak layan citer korea..huhu..windunya ayat saranghae..haha..

    Jom skodeng :Notre Belle Histoire

    Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

  13. zahidah says:

    saya dulu pun belajar juga bahasa arab, tapi entahlah tak reti sangat nak cakap…sekarang ni sibuk nak belajar bahasa korea…sebab minat semua benda pun senang je rasa….

    NEW ENTRY: Aku budak kampung

    Jom join contest mudah: Miss Zahidah 4in1 Lucky Draw

  14. MDHAFiZ.NET says:

    marobbuka???
    jgn lupa soalan final tu ye..
    layan layan jugak..

  15. afique says:

    marhaban ismi afique. hehehe :P

  16. phreak-id says:

    Aku tgh layan Athena : Goddess Of War ngan Secret Garden kt OneHD.

    Terbaru >Blogger Bertuah Dapat Berbual Dengan Lionel Messi >Lee Chong Wei Pertahankan Gelaran All England 2011 >Tips Mengesan Email Palsu Untuk Pengguna Maybank2u

  17. zik says:

    wah… aku pun dah tak ingat bahasa arab… , ana nahnu.. tuh jelah..


LIKE KAMI DI FACEBOOK