Mar 262011
 

Semalam, kalau korang nak tau, aku gi buat keja part time sikit iaitu gi jual kuih kat kota A’famosa. Biasa ar sebagai student kena ar cari duit sikit. So aku pun slow-slow mengayuh basikal dengan berbekalkan kotak kuih kat belakang basikal aku. Ntah camna bila aku sampai kat traffic light tu, tiba-tiba…



Fuhh nasib baik tak kena.. Sipi-sipi je.. Alhamdulilah.. hehe jangan marah ar…
(Visited 26 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Lagi Satu Ilusi Optik Yang Awesome!!

Comments

  1. razfira says:

    serius serammmm

  2. pergh, sipi2 je tu bro. mmg bro bernasib baik. kuih ada jatuh kat jalan tak?

  3. simanis says:

    bace tajuk pun dah berdebo…hehehe

  4. Nizam says:

    uit…ingatkan ko yang nak kena langgar…,

  5. MDHAFiZ.NET says:

    mak ai…. sipi….hahaha.. :)

  6. rina says:

    xtau perlu gelak ke tak..

  7. kyu says:

    pergh. kecot den tengok!

  8. sweet says:

    ingtkan bas tu nk lggr moto tu rupenye kete putih tu yg kene lggar ngan kete lain. kesian

  9. Piston Pecah says:

    dah lah baru lepas accident..

  10. akubiomed says:

    Perlu terima Qada dan Qadar. Memang ngeri kalau berlaku kepada saya mahu mengigil kepala lutut


LIKE KAMI DI FACEBOOK