Mar 282011
 

Nampaknya lagi satu filem seram iaitu ‘Dilarang Masuk’ akan manghantui korang pada bulan April ni. Dan apa yang menariknya filem ni 100 peratus dirakam menggunakan kamera DSLR. Actually teknik rakam filem guna kamera DSLR ni dah banyak digunakan oleh small production yang berjaya di youtube macam yang aku ceritakan dalam entry (Mesti Baca) 5 Youtuber Terbaik Abad Ini | Inspirasi Kepada Semua Vlogger Serta Blogger Malaysia ni..

Apapun filem Dilarang Masuk ni dijangka akan ditayangkan pada 7 April 2011. Jom layan trailer filem ‘Dilarang Masuk’ di bawah ni.



P/s: Teruja dengan heroin filem ni yang cun iaitu Isma Hanum Hussein. Mesti tonton ni hehe
(Visited 7 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Preview | Sinopsis) Filem 3, 2, 1 Cinta - Farid Kamil Cium Diana Amir? Wah hot!!!

Comments

  1. ena says:

    macam best je?

  2. akubiomed says:

    Sudah famili saya tidak akan menonton genre seram kecuali genre komidi seram.

    Ada yang menonton cerita sebalik jari nampak gayanya :-)

  3. aizuddin says:

    cite seram aku tak layan kot..hehe

  4. sweet says:

    tgh tunggu keptusan 20 tiket free kt fb film ni.. hrp2 dpt lah :D

  5. Amirez says:

    macam menarik juga cerita ni.
    walaupun nampak macam filem bajet rendah, pelakon pun maybe 4 orang tu je…
    tapi yg penting jalan cerita yg best :)

  6. zik says:

    erm tak pasti nak tonton ker tak.. masa yang agak terhad sekarang nih.. huhu

  7. rina says:

    haih,byk betul cite hantu…
    kamu nak tengok ke nanti..

  8. […] seram ‘Dilarang Masuk’ akan menerjah pawagam pada 7 April 2011.. Bagi yang dah tonton preview filem Dilarang Masuk tu mesti tertanya-tanya siapa Isma Hanum Hussein tu? Ni aku nak cita sikit. Actually Isma ni dah […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK