Mar 152011
 

Wah dah beberapa hari saya tak update blog. Hujung minggu yang lepas saya betul-betul bercuti dari hidup ni. Cuti study, cuti blogging dan cuti dari segala masalah. Dan menghabiskan masa dengan family serta gi makan kenduri mana yang sempat betul-betul ubat yang terbaik untuk saya merehatkan minda.



Back to the topic, saya akan pilih pemenang untuk Giveaway Purse Polo ni. Sebelum tu, saya dah senaraikan peserta ikut nombor masing-masing kat entry penyertaan tu. Korang boleh check balik nama korang kat bawah ni berserta nombornya sekali!

[ SENARAI PESERTA ]
1. SYU90
2. ZAHIDAH
3. CUTE MUM
4. MOMMY JUE
5. FADZILLAH KAMARUDIN
6. UNA
7. FIRDAUS NOR HAIRY
8. IZAN ISHAK
9. IZZATUL IMAN
10. JIEDA
11. MYSHAIZAR
12. PUAN NINA
13. UMILIZA989
14. NANAKIMIE
15. NORA
16. RAJA NOR AZURA
17. KAKNGAH
18. IKA PUK PUK
19. NUREZZAT
20. NANA
21. NOOR FATIN
22. MIZA YUSOF
23. WEIDAWAFFA
24. FADWA DAUD
25. MARIAH_SMILE
26. AKUBIOMED
27. CIK Z@I PEN@NG
28. NELY LEYANA
29. CERITERA ASNI
30. MIMIE AZAM
31. CHEKGU AZRINE
32. MAMA ZHARFAN
33. MIMIE ADDNIN
34. SIMANIS
35. WAWA
36. ATIE
37. AROL MUBIN
38. AMIREZ
39. NURUL NABILA BT MEDAN
40. DIDIE NOXIOUS
41. NADIAH
42. SAIFUL
43. NADIAH SIDEK
44. DEQLIS
45. ZAIKULIM
46. CEMPAKA KUNING
47. ANISAHSOFIAH
48. ~AZATIE~
49. YANGBAIK
50. NURUL
51. AISYA
52. NURUL IZZA
53. INAHASSAN
54. MYRA JAY
55. KAY
56. MAMA ZAKUAN
57. MAMA MIRZA
58. EB EZRIN
59. HUDA
60. SUE SOFIAN
61. FIRAS
62. QARD
63. QIERANNA
64. AKMA
65. CTOK
66. IEDA
67. SARAH
68. FAWWAZNUHA
69. SYAKILA
70. TAUFID
71. ZALINA
72. SHERA
73. SAHBANU
74. IBU AIRA
75. MRS. ASIDA
76. ERAWATIE
77. CIK ANNA
78. NORAZWA
79. TIEFAZATIE
80. BEATY
81. CIK PULAU
82. AISYA
83. LEEN
84. MSRUSHAS
85. FATHIAH
86. ROSE RAGAI
87. KAYRUL
88. CIK AZIZAH
89. ROSILAH
90. AMALINA OTHMAN
91. NURUL NADIAH MAMAT
92. INASEPI
93. OGY
94. CUTEMUMMY
95. SOFIAH
96. FIEZAH91
97. UMIALYA
98. CIKPUANHADY
99. LULU CALDINA
100. FIEDA
CONTEST DAH TAMAT!!
SORRY BUDDIES!
LIHAT JUGA:  (Mini Contest) Apsal Dengan Kambing Ni? | Ada Voucher KFC Untuk Korang!

Jadi, dengan bantuan Random.org, saya akan buat cabutan untuk nombor 1 hingga 100. Dan pemenang akan ditentukan berdasarkan nombor masing-masing. Jadi, setelah saya klik button generate untuk pilih satu nombor dari 1 hingga 100, nombor yang keluar adalah…

pemenang giveaway polo purse


Dan pemenangnya adalah blogger yang bernama AMIREZ! Tahniah diucapkan kepada bro Amirez! err purse tu silalah bagi kat makwe atau mana-mana wanita dalam hidup bro. Ni purse untuk wanita je..sorry hehe

Dan kepada peserta-peserta lain yang join, saya ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kerana sudi meluangkan masa untuk join giveaway yang tak seberapa ni. Insyaallah kalau ada rezeki lebih saya buat lagi giveaway dan contest yang best kat blog ni. Stay tuned!

P/s: Korang takde hadiah untuk saya ke? hehe
(Visited 7 times, 1 visits today)

Comments

  1. Lulu Caldina says:

    terima kasih sbb inform saya…ngee..lain kali saya join lagi…semoga kali itu saya bertuah..

  2. Lulu Caldina says:

    TQ sebab inform saya mengenai result GA ni..lain kali saya join lagi..semoga masa tu saya bertuah..ngee

  3. cik pulau says:

    sedeynye x menang..
    t lau ada contest lagi inform yer..
    lalalala~ ^^,

  4. Akma says:

    Tahniah3..moga2 tuah Amirez tuh kena kat saya gak. Amin

  5. kayrul says:

    tahniah buat pemenang….

  6. […] eheh. Tersengih sorang-sorang. Itulah bungkusan yang aku tunggu-tunggu sejak diumumkan sebagai pemenang Giveaway Purse Polo kat blog beliau baru-baru ni. Memang tak sangka dapat hadiah buat kali kedua selepas hadiah […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK