Mar 252011
 

Hey buddies!!!

gathering seremban mei 2011 mak lagenda


Just nak inform korang bahawa dalam bulan Mei nanti ada satu gathering yang dianjurkan oleh blogger Mak Lagenda di Seremban, Negeri Sembilan. Tarikh dan tempat adalah seperti berikut:

TARIKH : 08 MEI 2011

MASA : 10.00 Pagi
LOKASI : OldTown White Coffee, Terminal 2, Seremban.
BAYAYAN : Order sendiri, makan sendiri, bayar pun sendiri la!


Nampaknya ada macam-macam aktiviti yang akan dianjurkan antaranya:

1. Makan makan
2. Borak borak
3. Pertukaran Hadiah
4. Cabutan Bertuah
5. Lain lain aktiviti yang dirasakan perlu.


Jadi, kepada siapa-siapa yang free atau tengah lepak-lepak kat Negeri Sembilan pada hari tersebut bolehlah terjah gathering tersebut untuk memeriahkan acara. Kalau awal-awal confirm boleh datang, korang boleh gitau Mak Lagenda melalui form ‘ Contact Mak’ tu dengan menyertakan butir butir korang seperti nama sebenar, nama blog, bilangan ahli yang akan dibawa (untuk persiapan tempat) dan contact number.

Okay tu je pesan aku. Harap boleh datang ar ramai-ramai :)

Sumber: MAJLIS BISIK BISIK GATHERING BERSAMA MAK LAGENDA

Iklan komuniti Malaysia ini dibawakan khas untuk korang oleh FITRIHADI.COM!
(Visited 15 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Al-Fatihah Untuk Saudara @shazrico

Comments

  1. Saye duduk kat seremban…nak g ke x nak.. =____=”

  2. Kancilbiru says:

    macam best jer…tapi jauh ler pulak…huhuhu

  3. sweet says:

    bowling? biase gath mesti ade bowling. so boring

    1. mak says:

      Sweet, tak de acara main bawling pun..kita lepak2 kat kopitiam but ada sedikit acara utk semua yg hadir.

  4. mak says:

    hi fitri!!
    Thanks ye cz sudi buat n3 ni utk jemput semua kwn2 blogger.

    Ye..dgn seikhlas hati, mak juga ingin menjemput semua kenalan utk hadir bersama kelak.

    Kehadiran korang amat di alu alukan ya..

  5. Ali ridha says:

    makan bayar sendiri masalah la.
    nak pergi jauh tu.

  6. zik says:

    apa kan daya… jauh lah pulak… harap2 ada lah buat kat melaka lagi lepas nih… tak sempat nih

  7. akubiomed says:

    Tentu ramai yang bakal hadir sebab tarikh pun lambat lagi


LIKE KAMI DI FACEBOOK