Mar 082011
 

Hey buddies!!!

Erm mesti dalam 100 peserta giveaway purse polo yang saya anjurkan tu, ada yang dah tertanya-tanya bilakah saya nak umumkan pemenangnya.

Saya mintak maaf sebab lambat sikit. Nampaknya ada beberapa perkara iaitu hal study dan hal peribadi yang perlu saya utamakan dahulu. Harap korang bersabarlah ye.. apa pun saya nak ucapkan ribuan terima kasih kepada 100 peserta yang sudi join giveaway saya ni.. Insyaallah weekend ni saya umumkan pemenangnya.

kad raya maaf aidil fitri
Hehe maaf dipinta walaupun bukan raya…


Semoga bertemu lagi.. take care!

Comments

  1. orait !
    akan tunggu hingga hujung minggu.
    relax.dahulukan yg penting dulu k.

  2. fiezah91 says:

    habiskan je kerja yang ada dan hal penting dulu :)

  3. syu90 says:

    xpe..
    take ur time,k..~

  4. matjoe says:

    senang ko umum jer aku jadi pemenang, pasu hadiah tu aku wat kontest kasik ko menang, patu ko buat kontest kasik aku menang balik. ala2 inception gitu

  5. zik says:

    amik masa… siapkan apa yang patut k.. chayok2…

    bukan peserta… ada peluang jugak ker?? hik2

  6. Amiey says:

    jemput makan lemang >.<
    hihihihihi

  7. atok says:

    waa, dah tak sempat nak joint

  8. akubiomed says:

    Tak apa kami semua boleh tunggu :-)

  9. fikryn says:

    Ok tu bro..
    Bab2 camni mesti diorang boleh tunggu punya.. :)