Mar 082011
 

Hey buddies!!!

Erm mesti dalam 100 peserta giveaway purse polo yang saya anjurkan tu, ada yang dah tertanya-tanya bilakah saya nak umumkan pemenangnya.

Saya mintak maaf sebab lambat sikit. Nampaknya ada beberapa perkara iaitu hal study dan hal peribadi yang perlu saya utamakan dahulu. Harap korang bersabarlah ye.. apa pun saya nak ucapkan ribuan terima kasih kepada 100 peserta yang sudi join giveaway saya ni.. Insyaallah weekend ni saya umumkan pemenangnya.

kad raya maaf aidil fitri
Hehe maaf dipinta walaupun bukan raya…


Semoga bertemu lagi.. take care!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  9 Responses to “Kepada Peserta Giveaway Purse Polo. Sabar ye. Saya Ada Kuliah dan Assignment Ni…”

  1.  

    orait !
    akan tunggu hingga hujung minggu.
    relax.dahulukan yg penting dulu k.

  2.  

    habiskan je kerja yang ada dan hal penting dulu :)

  3.  

    xpe..
    take ur time,k..~

  4.  

    senang ko umum jer aku jadi pemenang, pasu hadiah tu aku wat kontest kasik ko menang, patu ko buat kontest kasik aku menang balik. ala2 inception gitu

  5.  

    amik masa… siapkan apa yang patut k.. chayok2…

    bukan peserta… ada peluang jugak ker?? hik2

  6.  

    jemput makan lemang >.<
    hihihihihi

  7.  

    waa, dah tak sempat nak joint

  8.  

    Tak apa kami semua boleh tunggu :-)

  9.  

    Ok tu bro..
    Bab2 camni mesti diorang boleh tunggu punya.. :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>