Mar 302011
 

Perghh teruja sungguh aku dengan iPad 2 ni.. Siapa nak beli?? Kalau betul iPad dalam video ni keluar kat pasaran mesti harga dia dah cecah dekat RM10,000 sebab ada screen yg lebih besar dengan banyak function dan apps yang menarik.



P/s: Confident je mamat ni bagi review.. Eh.. Malaysia pun ada gak keluarkan barangan Apple kalau korang nak tau.. Ekslusif dari Perak. Tau apa?? iPoh… hehehe…
(Visited 2 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Info) Jangan Beli New Lightning Camera Connection Kit

Comments

  1. mak aihh~ besor nyer.. dah macam screen tv dahh..

  2. i give 10 apple for this iPad! xD

  3. saiful says:

    kalau Rm5 pun taknak aku beli kalau screen dia besar camtu.Macam mana nak bawak,hehe
    Tapi memang kreatif mamat tu buat review IPad 2

  4. rina says:

    bukan main nak canggih ipad dia..dah lama2 tuh mengarut udah

  5. akubiomed says:

    Walaupun video disampaikan secara berlebihan tapi tidak mustahil kerana Microsoft pernah keluar prototype sebegini. Sayangnya ia tidak dikomersialkan

  6. chii says:

    gle ar..kalo la ada sebesar ni..mmg puas ati..tp ada ke yg sanggup jadikan ipad sbg cutting board..ehehe

    lama2 makin mengarut..taleh take it..leh kuarkan susu plakk..

  7. afique says:

    ini kelakar nak mampus. hahahaaha

  8. phreak-id says:

    kalau la betul-betul ada. bapak besar weh.. jawabnya tinggal kat rumah je la. Jadi mcm PC dah.

    Terbaru >Kecoh Fenomena Simbol Pelik >KFC Famous Bowl >Review : Samsung Galaxy S

  9. nuriz says:

    hehe..
    syoknye kalau dapat ipad..sapa le nak bagi hadiah kat sy nih heheh

  10. Amirez says:

    ini bukan iPad. ini iTV LCD hehe


LIKE KAMI DI FACEBOOK