Mar 232011
 

Teknologi 3D sekarang ni memang gempak habes. Kita boleh bezakan benda yang di depan dan di belakang.. tapi aku tak tahu lak teknologi 3D ni boleh buat rupa wanita tu menjadi super hot hahaha

gambar iklan 3d wanita lelaki seksi
Siapa ada 3D glasses boleh teropong sekarang! haha..


P/s: Tak payah 3D.. tengok yang real lagi best.. eh.. erk.. hehehe…
(Visited 94 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Lembu Suka Dengar Jazz Rupanya. Keh keh keh...

Comments

  1. Amry says:

    Hidung aku berdarah weiii…1 baldi dah niiii…hohohoho

    PS ko sempoi bro..kekekeke….otak koning toll laaaa..waaakakaa

    1. akubiomed says:

      Bro kena kahwin baru boleh :-)

  2. @syazwana- tak..sebab selalu tengok..dah lali..hehehe!


LIKE KAMI DI FACEBOOK