Mar 012011
 

Korang rasa bosan tak? Korang ada rasa nak terror grammar English macam ANWAR HADI tak?

Kalau jawapannya ya maka scrabble lah game yang sesuai untuk korang. Kebelakangan ni aku asyik main game scrabble ni je. Sekarang masih stuck kat level Champion. Masih tak boleh kalahkan level champion (main dengan computer je sebab takde partner haha). Uihh susah betul. Apa?? Korang nak main dengan makwe? Jangan risau. Scrabble ni korang boleh main atau lawan dengan computer mahupun dengan kawan korang. Kalau korang nak main dengan mak atau isteri mahupun makwe serta pakwe korang pun boleh…pun boleh…

scrabble
See.. masih stuck kat level champion. Adeh…


Eh dari tadi aku suruh main tapi takde pun scrabblenya.. takpe.. korang download je file ZIP game scrabble melalui button besau bawah ni. Lepas unzip dan extract file dalam tu,korang dah boleh terus main. Korang klik je icon yang ada title scrabble.exe tu.. Tak payah nak install dan klik macam-macam benda leceh tu.. kan senang!

gambar download scrabble


Kalau korang tanak main pun download je lah mana tau bosan-bosan nanti boleh bagi anak-anak main, tak pun bagi anak buah main. Boleh gak bantu diorang dalam memperkasakan kosa kata bahasa inggeris..hehe Ok moga korang terhibur dengan family korang main scrabble ni… thanks ya!

P/s: Korang ni asyik-asyik main ‘Angry Birds’ je.. hahaha
(Visited 15 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Free) iPhone Wallpaper Bertemakan Tron Legacy

Comments

  1. hanisaleeya says:

    eish.. tak pernah lagi main angry birds…

    1. FITRIHADI says:

      saya pun tak pernah..

      1. hanisaleeya says:

        da try tengok angry birds. cam boring je. wahaha…

  2. Hanie Ly says:

    Ai laiikeee scrabble…tapi tade la terel grammar ponn… klu main dgn encik boss habis perkataan yang tade pun di ade kan…! downloading… mekasehh bebanyak!

    1. FITRIHADI says:

      hehe sama-sama.. semoga terhibur :)

  3. Piston Pecah says:

    bagus ar game macam gini..
    menguji minda betul kan..

    1. FITRIHADI says:

      a’ah memang menguji minda..kengkadang sakit hati gak sebab kalah je bila lawan level champion hehe

  4. Anip says:

    aku pon nk terer english mcm anwar hadi, kah,kah,kah..boleh juga try nie..

    1. FITRIHADI says:

      hehe silalah download dan main selalu..boleh jadi terror english cam anwar hadi…

  5. mariah_smile says:

    thank you… ngah download. t ade game best promote la lg hehe…

    1. FITRIHADI says:

      you’re welcome.. insyaallah kalau ada saya promote lagi ar..

  6. Amiey says:

    bab ni amiey sokong , improve me :D

    1. FITRIHADI says:

      yeahh sokong amiey hehe

  7. zik says:

    proses download sedang berlangsung.. woot2…

    1. FITRIHADI says:

      thanks sebab download :)

  8. MDHAFiZ.NET says:

    hmmm…..grammar aku punya grammar macam sampah lagi lah bro…memang bagus game mcm ni… :)

    1. FITRIHADI says:

      takpe..slow-slow ar belajar..nanti boleh ar tu

  9. […] still tak faham kenapa anak bangsa kita hancur dengan budaya dan gejala yang negatif tu semua. (Freebies) Download Game Scrabble Ni Dan Terus Main Tanpa Perlu Install Ini ada sikit buah tangan dari saya iaitu permainan scrabble. Korang boleh download dan main terus […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK